Aedificia Carpați a făcut cerere de intervenție în dosarul de la CNSC privind reabilitarea Cazinoului


A trecut deja mai bine de o săptămână de când semnarea contractului pentru reabilitarea Cazinoului a fost blocată de cea de-a doua contestație depusă la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor de către SC Eldiclau SRL. În acest timp, documentele curg în dosarul deschis la CNSC și aflat în atenția completului C7. Recent, asocierea desemnată câștigătoare în cauză, respectiv parteneriatul condus de Aedificia Carpați, a formulat cerere de intervenție în cauză.
 
După ce, la finalul săptămânii trecute, firma Telekom Romania Communications a depus cauțiunea în dosarul înregistrat la CNSC și consorțiul desemnat drept câștigător a cerut să intervină în cauză. În acest sens, asocierea Aedificia Carpați & Remon Proiect & Profesional Construct Proiectare & Tehnoinstal SRL a formulat o cerere de intervenție în data de 5 noiembrie, iar ieri reprezentanții firmelor au depus completări la CNSC.
 
La rândul său, Compania Națională de Investiții a înaintat încă de la finalul săptămânii trecute un punct de vedere către Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, alături de dosarul de achiziție aferent licitației pentru reabilitarea Cazinoului.
 
Totodată, de la deschiderea dosarului și până în prezent, reprezentanții Completului C7 al CNSC au solicitat mai multe lămuriri atât de la Compania Națională de Investiții, în calitate de autoritate contractantă, cât și de la Eldiclau SRL, firma contestatoare. Răspunsurile celor două entități au sosit pe parcursul ultimelor două zile.
 
După adunarea tuturor documentelor și punctelor de vedere relevante în cauză, Completul C7 al CNSC va lua o decizie cu privire la licitația pentru Cazino. De menționat că același complet a avut în vedere și prima contestație formulată de Eldiclau, dosarul respectiv soluționându-se cu decizia CNSC de a fi cerute lămuriri suplimentare participanților la licitație.
 
Potrivit declarațiilor de săptămâna trecută ale ministrului Dezvoltării, Daniel Suciu, CNSC poate da un nou răspuns legat de contestația Eldiclau într-un termen ce variază între zece și 30 de zile, în funcție de complexitatea cauzei. La rândul său, decizia pe care o va lua Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor poate fi atacată la instanță, de oricare din părțile interesate în cauză.
 
Citește și:
 

Lupta pentru Cazino
Telekom a depus cauțiunea la CNSC
 

„O cronologie a nesimțirii“ „Frustrare, furie și neputință“ - cele trei cuvinte ce caracterizează reacția autorităților după noua contestare a licitației pentru Cazino (document)

LIVE TEXT Ministrul Dezvoltării și primarul Constanței, la pas prin Cazino. Încep discuțiile legate de amânarea reabilitării Cazinoului (galerie foto)

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța „Ovidio Running” a ajuns la a treia ediție. Iată ce restricții de circulație vor fi

19 Apr 2024 340

Primăria Constanța și CLC vor terenul de la Cazino Sud, vândut Mehmetoglu SRL! Judecătorii spun că pe suprafața respectivă se găsește „nisip“, deci terenul este plajă - bun inalienabil (MOTIVARE)

17 Apr 2024 2514

Fotoreportaj Primăvara își face simțită prezența în Constanța. Oamenii se bucură de soare (FOTO+VIDEO)

13 Apr 2024 509

Evenimente anunțate în minivacanța de 1 Mai și Paște în Constanța

07 Apr 2024 1366

Fotoreportaj Constanța Faleza Cazino, plină de oameni într-o zi înnorată de duminică (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Apr 2024 674

Licitații Constanța O firmă din Sibiu va asigura consultanța în procedura de selecție a companiei care va realiza conceptul artistic și alte amenajări în interiorul Cazinoului (DOCUMENT)

02 Apr 2024 612

Dosarul Retrocedărilor Giurgiucanu pierde în fața municipalității un teren din Mamaia, zona Cazino! Nu a dat în judecată instituția potrivită, conform instanței (MINUTA+DOCUMENTE)

13 Mar 2024 850

Cazinoul din Constanța, perla care renaște din mare! Video inedit cu evoluția spectaculoaselor lucrări din al treilea an de șantier (FOTO+VIDEO)

13 Mar 2024 2153

Primăria Constanța pierde la Curtea de Apel terenul de la Cazino Sud, din Mamaia, ce fusese vândut către Mehmetoglu SRL! Apele Române, victorioase (MINUTA)

12 Mar 2024 781

Primăria Constanța cumpără servicii de realizare a conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul Cazinoului!

07 Mar 2024 618

Dosarul Retrocedărilor Beneficiar de top al retrocedărilor din Constanța, proces contra municipalității! S-a fixat primul termen

23 Feb 2024 947

Cazino Constanța, perla albă de la Marea Neagră! Aedificia Carpați – „O fuziune perfectă între tehnologie avansată și estetică rafinată“ (FOTO)

22 Feb 2024 1038

Fotoreportaj Cazinoul din Constanța surprins în imagini de sus, cu drona (FOTO+VIDEO)

15 Feb 2024 1233

Primarul Vergil Chițac „În curând, Cazinoul va redeveni perla Constanței!“ (VIDEO)

11 Feb 2024 982

Primarul Vergil Chițac, în vizită la Cazinoul din Constanța „Îndrăznesc să spun că va fi un rezultat care va depăși toate așteptările”

09 Feb 2024 1145