Afaceri Constanța NC Canal Luxuri SRL, o nouă societate de servicii anexe transportului pe apă, în municipiu


foto: Unsplash
O nouă societate care se ocupă cu activităţi de servicii anexe transportului pe apă și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește NC Canal Luxuri SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 19413/02.08.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 01.08.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită NC Canal Luxuri SRL. 

Firma nou înființată are un capital social de 20 lei, total părţi sociale: 20 a câte 1 leu fiecare. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Bratislava nr. 18, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 522 - Activităţi anexe pentru transporturi. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Lungu Nicoleta, cu domiciliul în judeţul Constanţa.  PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Coafor nou la Constanța! Cine administrează firma

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.