Afaceri Constanța Un cetățean turc și-a deschis firmă. Cu ce se va ocupa


foto: Pexels
O nouă societate care se ocupă cu tăierea, fasonarea şi finisarea pietrei, și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul oficial al României, societatea se numește Ugur Mermer SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 11450/09.05.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 02.05.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății Ugur Mermer SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, cu un total de 20 părți sociale, a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în municipiul Constanța pe strada Dobrogei.

Domeniul principal de activitate este reprezentat DE grupa CAEN: 237 - tăierea, fasonarea şi finisarea pietrei. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul firmei noi este Yilmaz Ilyas din Turcia.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: Firme Constanța. Mamoet Tehnic Project SRL, înregistrată la Mangalia. Ce domeniu de activitate are

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.