Afaceri Constanța Un punct de lucru din Cumpăna al societății Teo Serv Tronic a fost închis. Ce decizii au mai luat cele două asociate

Asociatele societății Teo Serv Tronic - S.R.L. au decis închiderea unui punct de lucru din comuna Cumpăna, județul Constanța.

Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, Roxana Andreea Huțanu și Lucica Dima, în calitate de asociaţi ai Teo Serv Tronic - S.R.L., au decis modificarea datelor de identificare a celor doi asociați.

De asemenea au decis să modifice durata societăţii din nelimitată în nedeterminată, închiderea punctului de lucru din comuna Cumpăna, Şoseaua Constanţei nr. 2U bis, mansardă, judeţul Constanţa..
 
Totodată, durata mandatului administratorului societăţii Andreea Roxana Huțanu va fi de 50 ani.

Celelalte clauze rămân neschimbate.

Despre Teo Serv Tronic - S.R.L.
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 1 octombrie 2023, societatea a fost înființată în anul 2015 și are sediul în Șoseaua Constantei, Nr. 2 U Bis comuna Cumpăna, județul Constanța.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 48.269 lei lei, profit de 9.185 lei și un angajat.

Asociați în cadrul firmei sunt Roxana Andreea Huțanu cu 80% și Lucica Dima cu 20%. Roxana Andreea Huțanu este și administratorul societății ce are ca obiect de activitate Activități de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client).
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 


citește și: 

O societate din Teleorman își închide mai multe puncte de lucru din județul Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.