Afacerile familiei Halep Simona Halep, oficial, femeie de afaceri

 Sursa foto: Facebook (Simona Halep)
 
Simona Halep, cea mai bine clasată tenismenă din Română, constănțeană de origine, a început să își focuseze atenția pe mediul de afaceri. După ce a fost nevoită să ia o pauză cu sportul care a pus-o în lumina reflectoarelor, Simona Halep a început să preia frâiele afacerilor de familie, dezvoltate atât de tatăl său, Stere Halep, cât și de fratele jucătoarei, Nicolae Halep.
 
Astfel, conform unei decizii publicate recent în Monitorul Oficial al României, Simona Halep a devenit asociat majoritar, cu 80%, în luna martie a.c., în societățile SH Resort SRL și New Imob Concept SRL, alături de fratele Nicolae Halep care este și administrator. 
 
Societățile desfășoară activități în domeniu imobiliar și hotelier, iar exercițiul financiar aferent anului 2021 arată cifră de afaceri aproape 800.000 euro și profit 210.000 euro. Proprietățile celor două societăți sunt în Năvodari, Aleea Lotus 8, 16 apartmente, Brașov, str. Poiana Ruia nr. 1 și Mircea cel Bătrân nr. 105, Constanța.  

SH Resort SRL a fost înființată la începutul anului 2014, dar familia Halep Stere și Nicolae, tatăl și fiul, au preluat compania în vara  anului 2019, inițial cu procente egale în calitate de asociați, ulterior Stere Halep a deținut 80% din capitalul social, procente pe care le-a cesionat Simonei Halep.  
 
New Imob Concept SRL a fost înființată de sociat unic și fondator Nicoale Halep în anul 2014, iar în martie anul curent Simona Halep a devenit asociat cu 80%, iar Nicoale este administrator și deține 20%. 
 
Stere Halep deține integral capitalul social și administrarea, din anul 1992, al societății SNH Gold Imperial SRL, care a declarat profit, pentru anul 2021, în valoare de 1.519.696 lei. SC SNH Gold Imperial SRL desfășoară activitatea la punctele de lucru, proprietatea firmei, imobil din Constanța, Bdul Mamaia 281C și la Ovidiu, zona Ferma 3, Nazarcea, Poligon II, construcția C1. 

Stere Halep
 

Societatea Yucatan Bay SRL Constanța, înființată anul trecut, unde a fost asociat Toni Iuruc, a trecut în portofoliul familiei. Toni Iuruc este fostul soț al Simonei Halep. Halep Nicolae deține 90% din capitalul social, alături de Stambuli Nicolae - 10% care este și administrator. Stambuli Nicolae mai este asociat în societățile Grung Local Trading SRL, Internațional Green Food SRL, Yucatan Constanța SRL cu sediul în București. 
 

Crama de la Ovidiu!

 
Așa cum aminteam mai sus, unul din punctele de lucru ale firmelor deținute de familia Halep, SNH Gold Imperial SRL, este la Ovidiu.

 
La începutul lunii, la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depusă documentația prin care compania SNH Gold Imperial SRL, firmă deținută de familia cunoscutei tenismene Simona Halep, dorește elaborarea unui PUZ pentru introducerea în intravilan a unui lot din localitatea Ovidiu, județul Constanța, pentru construirea unei crame, cu producție, alimentație publică și spațiu comercial.
 
Locația în care urmează să se realizeze investiția, în suprafață totală de 7700 mp din acte se află în extravilanul localității Ovidiu, jud. Constanța. Terenul are accesul auto și pietonal din drumul de exploatare latură sud vestică DE 479 și se învecinează: La nord est - De 499 La sud est: - IE 111418; De 501 La sud vest: De 479 La nord vest: IE 212163. Planul Urbanisic Zonal studiaza o suprafata de teren de 18000 mp, din care se va reglementa suprafata de teren a investitorului , respectiv 7700 mp, restul de teren studiat raprezentand analiza zonei invecinate cu acesta.
 
Documentatia P.U.Z. analizeaza si stabileste reglementarile specifice pentru amplasarea si realizarea obiectivului de investitie CRAMA – PRODUCTIE , ALIMENTATIE PUBLICA SI SPATIU COMERCIAL Parcela Vn500/1, lot 1, Loc. Ovidiu, Jud. Constanta. Scopul documentatiei PUZ analizate consta in reglementarea zonei studiate in cadrul P.U.Z. si introducerea in intravilan a terenului ce a generat prezenta documentatie, localizata in extravilanul orasului Ovidiu, jud. Constanta.
 
Prin Planul Urbanistic Zonal se vor stabili reglementari noi cu privire la: regimul de construire, functiunea amplasamentului, inaltimea maxima admisa, coeficientul de utilizare a terenului (C.U.T.), procentul de ocupare a terenului (P.O.T.), retragerea cladirilor fata de aliniament si distantele fata de limitele laterale si posterioare ale parcelei.
 
Prevederile Regulamentului Local de Urbanism (RLU) aferent PUZ stabilesc reguli obligatorii aplicabile in limitele P.U.Z., pana la nivelul parcelei cadastrale, contribuind la stabilirea conditiilor si limitelor de recunoastere a dreptului de construire, contine norme obligatorii pentru autorizarea executarii lucrarilor de constructii. RLU produce efecte si devine obligatoriu dupa aprobarea documentatiei de urbanism aferente de catre Consiliul Judetean Constanta si de catre Consiliul Local al Orasului Ovidiu, potrivit competentelor pe care le detine.
 
Având în vedere contextul functional al vecinătăților, pe amplasamentul ce a generat prezenta documentație urbanistică, propunerea se va încadra în urmatorii coeficienți urbanistici:  
  • Regim de înălțime maxim propus : D+P+2E (14,00m);
  • P.O.T. = 35,00%, conform Avizului de Oportunitate nr. 8684/18.07.2022 emis în vedere realizării P.U.Z.;  C.U.T. = 1.0 mp./ A.D.C., conform Avizului de Oportunitate nr. 8684/18.07.2022 emis în vederea realizării P.U.Z.
  •  Funcțiuni: Funcţiuni producție -cramă, Funcţiuni comerciale en-detail şi servicii de mari dimensiuni, Alimentație publică, Funcţiuni de administrarea afacerilor, Funcţiuni terţiare, Anexe destinate garajelor, depozitării, pazei etc, Spaţii libere pietonale, Spaţii plantate
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Simona Halep nu va mai participa la turneul de la Oeiras. „Schimbare de planuri!“

11 Apr 2024 1040

Simona Halep, supusă unui nou control anti-doping

09 Apr 2024 829

Simona Halep a primit wild-card și pentru turneul de la Madrid

03 Apr 2024 1174

Pe ce loc în clasamentul mondial se află Simona Halep, după participarea la Miami Open

01 Apr 2024 830

Simona Halep ratează meciurile echipei naționale împotriva Ucrainei și participarea la Jocurile Olimpice de la Paris

30 Mar 2024 728

Simona Halep a revenit în țară de la Miami „Sunt bucuroasă că, din această carieră, am câștigat un om foarte valoros“

25 Mar 2024 1575

Editorial Ziua în care Simona Halep s-a bucurat din nou pe terenul de tenis

24 Mar 2024 800

Simona Halep, petrecere specială, în care au fost sărbătoriți Stere și Nicolae Halep

24 Mar 2024 4307

Simona Halep „Îl aştept pe Carlos Martinez să începem. Am fixat o perioadă de încercare“

21 Mar 2024 684

Simona Halep, revenire de bun augur în turnee. Cu set câștigat! „Această zi va rămâne foarte specială pentru mine“. Cine e noul antrenor

20 Mar 2024 944

WTA Miami 2024 Simona Halep a câștigat setul întâi cu 6-1, dar a pierdut primul meci de la revenirea în turnee

20 Mar 2024 1478

UPDATE Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!

18 Mar 2024 707

Simona Halep, convocată pentru meciul din Billie Jean King Cup cu Ucraina. Pe site-ul competiției, apare pe locul 58 în lume!

15 Mar 2024 690

Simona Halep a plecat în SUA, pentru turneul de la Miami. „Mă bucur mult că am șansa de a mă întoarce pe teren“

11 Mar 2024 1358

Tribunalul Constanța, termen azi în dosarul în care se cere insolvența SNH Gold Imperial SRL, controlată de Stere Halep, tatăl Simonei Halep

10 Mar 2024 983