Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane organizează o conferinţă la Constanţa (document)

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract aferent cumpărării de servicii de cazare, restaurant, servire a mâncării şi închiriere sală de conferinţă la Constanţa, în perioada 4-5 iunie 2019.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, termenul-limită pentru depunerea de oferte este 11 martie 2019, iar valoarea estimată este de 23.001,02 lei.
 
Proiectul „Traficul de persoane - o abordare centrată pe victime” este finanţat din Fondul pentru Securitate Internă, Componenta Cooperare Poliţienească, şi are ca obiectiv general creşterea gradului de protecţie şi asistenţă a victimelor traficului de persoane prin îmbunătăţirea capacităţii de implementare a Mecanismului naţional de identificare şi referire şi cooperarea cu societatea civilă.
 
Perioada de valabilitate a ofertei este 30 iunie 2019, având caracter ferm şi obligatoriu din punctul de vedere al conţinutului pe toată perioada de valabilitate a ofertei. Serviciile de cazare se vor asigura pe durata a două nopţi, în seara de dinaintea datei sesiunii de instruire şi în seara primei zilei a sesiunii, într-o singură unitate de cazare. Vor fi prezente aproximativ 30 de persoane.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane

18 Oct 2021 1254

Comunicat de presă 18 octombrie - Ziua Europeană de luptă împotriva traficului de persoane, celebrată la Constanţa

09 Oct 2015 1392

„Cere ajutor, nu cerşi!” Mesajul antitrafic transmis turiştilor prezenţii pe litoralul românesc, prin teatru

24 Aug 2015 2361

18 octombrie - Ziua Europeană de luptă împotriva traficului persoane, celebrată la Constanţa

17 Oct 2014 1992