Actualitate

Agenția Unicom Holding SA din Constanța a fost radiată

Constantin Iavorski, Constant Oil Ltd și  Roman Lungu, asociați în firma Unicom Holding SA, au luat o decizie care vizează agenția societății din municipiul Constanța.
 
Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Unicom Holding SA, întrunita în data de  22.06.2018, la sediul social din Voluntari, în prezența tuturor acționarilor, reprezentând întregul capital social - Constantin Iavorski, acționar cu 37,047% din capitalul social al societății; Constant Oil Ltd, acționar cu  43,337% din capitalul societății, Roman Lungu, acționar cu 19,616% din capitalul societății - a luat o decizie importantă. Astfel, în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 privind societățile, cu modificările și completările ulterioare, în urma dezbaterilor și deliberărilor, cu unanimitatea voturilor acționarilor, reprezentând întregul capital social al societății, a fost adoptată radierea agenției din Constanța.
 
Roman Lungu, director general, a fost împuternicit să se ocupe de toate demersurile necesare aducerii la îndeplinire a prezentei hotărâri, precum și sa semneze actul constitutiv reactualizat. Deciziile Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor Unicorn Holding SA au fost publicate în Monitorul Oficial al României.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitaţie atribuită de ARSVOM pentru achiziţia a 500 de tone de motorină marină pentru navigaţie. Ce spune directorul Daniel Manole (document)

18 Jul 2017 2248