Alertă! Criminal periculos căutat de poliţişti după ce a evadat din închisoare

Un deţinut periculos este dat în urmărire după ce aseară, în jurul orei 20.00, a părăsit un punct de lucru exterior al penitenciarului Rahova, unde desfăşura activități lucrative. 

La scurt timp după ce s-a observat lipsa lui Bogdan Iftimie au fost luate măsurile necesare pentru astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces– posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului București Rahova, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General de Poliţie, IP.J Ilfov, Jandarmeria și Poliția de Frontieră.
 
Totodată, la nivelul Penitenciarului a fost demarată o anchetă administrativă, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.
 
Potrivit anchetatorilor deţinutul are 28 de ani şi este condamnat definitiv la 13 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Bărbatul este domiciliat în localitatea Secuieni, judeţul Bacău şi executa pedeapsa în regim deschis.

Semnalmente: înălțime: 1,64 m, ochi verzi, frunte îngustă, ridată, păr șaten închis, statură mijlocie, purta pantalon tip jeans și jachetă culoare închisă.

 Cei care deţin informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic de urgență 112.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Revista presei locale

04 Aug 2017 2243

Condamnat pentru omor, evadat din spitalul de psihiatrie

15 Nov 2016 2791

Şi-a ucis soţia în faţa copiilor Criminal român, evadat din Italia, reţinut în țară

24 Aug 2015 1848