Alexandru Cumpănașu a ajuns de urgență la spital! A fost implicat într-un accident rutier. Care este starea lui

Alexandru Cumpanasu, foto: Facebook/ Alexandru Cumpanasu
Alexandru Cumpănașu a ajuns de urgență la spital! 

Acesta a fost victima unui accident rutier. A avut nevoie de intervenţia SMURD și a postat chiar el o fotografie din ambulanță pe pagina lui de socializare. Bărbatul a spus că un alt șofer nu s-a asigurat și a intrat direct în mașina lui.
 

 Politia i-a retinut azi noapte permisul pentru 90 de zile individului care a intrat aseara in masina mea si a sotiei [‼️] Când un dobitoc nu se asigură și intră puternic în tine. Acum sunt la spital. Cine înjură SMURD e un dobitoc. Au sosit în 3 min. Revin. Sper., scria Cumpăașu pe pagina de socializare. 

O nouă postare a lui Cumpănașu aduce vești bune. Poliția i-a reținut  permisul pentru 90 de zile individului care a intrat aseara în mașina lui și a soției. 

Politia i-a retinut azi noapte permisul pentru 90 de zile individului care a intrat aseara in masina mea si a sotiei [‼️] Sunt încă la urgențe. Sper să nu fie nimic grav. Mi se fac analize. Dobitocul a intrat cu viteză în noi la Arcul de Triumf, tăind benzile. Nu am cuvinte să descriu ce i-aș face. A fost prima seară când am ieșit fără copii. Pe locul impactului de obicei stau copiii. Nu știu cum Dumnezeu i-a ferit în seara aceasta [‼️] Dacă ar fi fost în mașină ori erau morți, ori grav răniți. Noi circulam exemplar. Mă voi gândi dacă îi depun plângere penală. Pot să vă spun însă că de data aceasta Poliția și SMURD au acționat exemplar: au venit în maxim 3 min și au fost calmi și profesioniști [‼️] Și cei de la Rutieră, și SMURD., scrie Cumpănașu pe pagina de socializare. 



Care este starea lui Cumpănașu 
 

Poliția i-a reținut azi noapte permisul pentru 90 de zile individului care a intrat aseară în mașina mea și a soției [‼️] Eu am scăpat într-un final de la urgențe și intru în recuperare cu probleme la coloană și genunchiul stâng, în urma accidentului [‼️] Încă nu- mi revin și nu pot înțelege sau imagina cum a putut un individ în sensul giratoriu de la Arcul de Triumf (unul dintre cele mai mari din țară) să intre FRONTAL în noi. Adică la un unghi de aprox. 90 de grade [‼️] Dacă în mașina lui nu era și o femeie însărcinată, aș fi crezut că omul ori are probleme psihice, ori acesta i-a fost scopul. Dar refuz să cred rațional că ar fi făcut un asmenea act față de viitorul copil. Violența loviturii și unghiul aproape drept în care ne-a lovit mi se pare halucinant. Înțeleg că este cetățean egiptean.


Să fie sănătos. Dar în timp ce eu eram în salvarea SMURD cu tensiune 17 cu 12 (dovedit de echipajul SMURD) și după un preinfarct, pe ăsta (nu pot să îl numesc altfel) nu îl afectase deloc acțiunea lui. Nu mi-a zis nimic nici în engleză, franceză sau română [‼️] Semne de părere de rău macar.


Așa, în limba primitivă. Nimic. Omul se comporta ca și cum era o banală tamponare la semafor sau NIMIC. Mai mult decât atât, la poliție, unde a dat declarații atât acest specimen, cât și soția lui, erau foarte veseli, râdeau, se amuzau în timp ce soția mea mă întreba întruna cum sunt, dacă mai am amețeli, dacă mă mai doare coloana, piciorul... eu sunt șocat [‼️] Individul ăsta este un pericol de moarte pe străzi și mă gândesc serios să merg mai departe cu demersurile în justiție. Vă spun sincer: eu am crezut și cred că era drogat.


Cum să te hlizești când știi că în spital este o victimă a accidentului tău despre care NU te interesezi deloc. Ba te mai și distrezi [‼️] Nu pot dormi pt că mi s-a umflat genunchiul și mă doare coloana, iar pe ăsta îl doare undeva.Toți mai greșim. Dar eu asemenea specimen nu am mai întâlnit. Și-a recunoscut senin vinovăția completă la poliție, dar nu l-a interesat deloc dacă victima este bine sau în viață. Și tot eu să mă gândesc la viitorul copilului ăstuia? Egiptean sau român este prea mult.


P.S.: Explicația verbală dată soției mele este că se uitau toți în GPS și a tras brusc de volan pt că nu-i lăsa nimeni să facă dreapta ...eu așa ceva nu am crezut că o să aud. Păi în sens giratoriu tu virezi brusc și cu viteză, trecând peste alte mașini [⁉️] Iar daca soția mea nu accelera în ultima secunda o lovea pe ea în plin. Nici urmă de frâne cât am fost eu la fața locului. Nu știu. Nu este deloc în regulă. Suspendarea permisului este mult prea puțin., mai transmite acesta în cea mai recentă postare de pe Facebook. 



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosar al DNA Constanța! Tribunalul București, termen nou în dosarul lui Alexandru Cumpănașu

15 Jan 2024 673

Fost candidat la alegerile prezidenţiale! Tribunalul București amână pentru la anul dosarul lui Alexandru Cumpănașu, trimis în judecată de DNA Constanța

26 Nov 2023 1313

Tribunalul București a stabilit primul termen în dosarul lui Alexandru Cumpănașu, trimis în judecată de DNA

02 Sep 2023 1896

DNA Constanța a trimis în judecată un fost candidat la alegerile prezidenţiale! Începe procesul

14 Jul 2023 1967

Alexandru Cumpănașu, trimis în judecată de DNA Constanța! Ce a decis azi Tribunalul București

23 Mar 2023 1484

Dosar al DNA Constanța Amânare de pronunțare în dosarul lui Alexandru Cumpănașu

11 Mar 2023 2230

Surse DNA Constanța l-a trimis în judecată pe Alexandru Cumpănașu

14 Dec 2022 1921

DNA Constanța, NUP pentru ONG-ul fondat și condus de Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidenţiale 2019

05 Apr 2021 2087

Reacția lui Alexandru Cumpănașu cu privire la informațiile că ar fi fost pus sub acuzare de DNA pentru fraudă

15 Dec 2019 2230

Profil de candidat - Alexandru Cumpănaşu, candidat la alegerile prezidenţiale 2019

11 Oct 2019 3768

Declaraţie de avere - Alexandru Cumpănaşu, candidat la alegerile prezidenţiale 2019 (documente)

10 Oct 2019 3036

BEC a mai înregsitrat două candidaturi pentru alegerile prezidenţiale

25 Sep 2019 2046

UPDATE Cumpănașu cheamă oamenii în Piața Revoluției. Alexandra Măceșanu împlinea astăzi 16 ani

15 Sep 2019 2122

ONG-uri din Constanţa nu ştiu cum au ajuns pe lista de susţinători ai Coaliţiei pentru Modernizarea României! Alte asociaţii se vor retrage!

03 Sep 2019 6117

Editorial Cumpănașu președinte!

31 Aug 2019 2252