Actualitate

UPDATE Ambasadorul Statului Israel în România, David Saranga, vizită de lucru la RAJA SA Constanța (galerie foto)

Ca o recunoaștere a relațiilor de colaborare între RAJA SA Constanța și companii  din Israel, în data de 11 februarie 2020, Excelența Sa Ambasadorul Statului Israel în România – David Saranga a efectuat o vizită de lucru la RAJA SA Constanța.

În ultimii ani, RAJA S.A. Constanţa a reuşit să se impună, atât în țară cât și peste hotare, în rândul operatorilor de profil. Calitatea serviciilor furnizate, recunoscută prin certificările europene, răspunde tuturor cerinţelor şi solicitărilor internaţionale din domeniul apei, calitate certificată şi de relaţiile de colaborare cu cei mai mari specialişti din lume, dar şi de comunicarea cu cele mai înalte foruri administrative ale unor ţări aflate pe primul loc în ceea ce priveşte tehnologiile de vârf.

E.S. Domnul David Saranga este Ambasador al Statului Israel în România din data de 10 ianuarie 2019. A ocupat funcția de Consilier pe probleme de Politică Externă al Președintelui israelian Reuven Rivlin și funcția de Șef al Departamentului de Legătură cu Parlamentul European în cadrul Ambasadei Israelului la Bruxelles. Înainte de această funcție a mai ocupat postul de Consul pentru Afaceri Publice și Media al Israelului în Statele Unite, a fost responsabil pentru imaginea Israelului în SUA și a fost persoana de legătură a Israelului cu presa americană. E.S. domnul David Saranga vorbeşte limba română şi este ataşat de ţara noastră, mai ales că primul său post, în cariera diplomatică, a fost tot la Bucureşti.

UPDATE 3
Felix Stroe a anunțat că în luna septembrie, RAJA va organiza o expoziție a celor mai bune tehnologii din domeniu apel, la care vor participa companii din Israel. Mai mult, după această vizită de lucru, va fi creat un grafic de activități comune.

UPDATE 2
"Israel și România au un parteneriat foarte bun în domeniul economic. Avem multe companii din Israel care operează în România, avem tehnologii din Israel care sunt utilizate în România, dar potențialul este mult mai mare" a spus Ambasadorul Statului Israel în România – David Saranga.

UPDATE
„Este o zi istorică pentru RAJA. Azi relațiile economice dintre RAJA și companii din Israel se updateaza. Colaborarea se dinamizează  și se va concretiza în diferite acțiuni în România și Israel",  a declarat Felix Stroe, directorul RAJA Constanța.

La rândul său, ambasadorul Israelului în România a precizat că unul dintre scopurile mandatului său este o colaborare mai bună dintre Israel și România în domeniul economic.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA SA, despre reorganizarea companiei

27 Oct 2020 827

Atenție, se oprește apa în zona Summerland Mamaia!

26 Oct 2020 510

Avarie RAJA la Agigea. Cât durează

26 Oct 2020 491

UPDATE Anunț RAJA. Unele zone ale municipiului Constanța rămân fără apă

26 Oct 2020 881

Căderi de tensiune în județul Constanța. Situația RAJA la această oră

26 Oct 2020 732

Constanța Avarie la intersecția străzii Ciprian Porumbescu cu bulevardul Mamaia. Apa, oprită, iar traficul restricționat

24 Oct 2020 877

Constanța Trafic auto blocat pe un tronson al străzii Mihai Eminescu

21 Oct 2020 697

Cădere de tensiune la Stația de pompare și tratare Cota 20 Ovidiu. Apă cu presiuni scăzute pentru mai mulți utilizatori

15 Oct 2020 788

Se oprește apa în zona CET din Constanța

15 Oct 2020 878

Avarie pe bulevardul Callatis din Mangalia. Mai mulți consumatori, fără apă

13 Oct 2020 859

Constanța Se întrerupe apa potabilă marți, pe strada Mircea cel Bătrân

12 Oct 2020 932

RAJA a activat din nou Comandamentul pentru Situații de Urgență

08 Oct 2020 809

Se oprește apa pe mai multe străzi din orașul Murfatlar

06 Oct 2020 767

RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

06 Oct 2020 882

Se oprește apa în mai multe zone din Constanța și în Ovidiu

02 Oct 2020 1007