Actualitate

UPDATE Ambasadorul Statului Israel în România, David Saranga, vizită de lucru la RAJA SA Constanța (galerie foto)

Ca o recunoaștere a relațiilor de colaborare între RAJA SA Constanța și companii  din Israel, în data de 11 februarie 2020, Excelența Sa Ambasadorul Statului Israel în România – David Saranga a efectuat o vizită de lucru la RAJA SA Constanța.

În ultimii ani, RAJA S.A. Constanţa a reuşit să se impună, atât în țară cât și peste hotare, în rândul operatorilor de profil. Calitatea serviciilor furnizate, recunoscută prin certificările europene, răspunde tuturor cerinţelor şi solicitărilor internaţionale din domeniul apei, calitate certificată şi de relaţiile de colaborare cu cei mai mari specialişti din lume, dar şi de comunicarea cu cele mai înalte foruri administrative ale unor ţări aflate pe primul loc în ceea ce priveşte tehnologiile de vârf.

E.S. Domnul David Saranga este Ambasador al Statului Israel în România din data de 10 ianuarie 2019. A ocupat funcția de Consilier pe probleme de Politică Externă al Președintelui israelian Reuven Rivlin și funcția de Șef al Departamentului de Legătură cu Parlamentul European în cadrul Ambasadei Israelului la Bruxelles. Înainte de această funcție a mai ocupat postul de Consul pentru Afaceri Publice și Media al Israelului în Statele Unite, a fost responsabil pentru imaginea Israelului în SUA și a fost persoana de legătură a Israelului cu presa americană. E.S. domnul David Saranga vorbeşte limba română şi este ataşat de ţara noastră, mai ales că primul său post, în cariera diplomatică, a fost tot la Bucureşti.

UPDATE 3
Felix Stroe a anunțat că în luna septembrie, RAJA va organiza o expoziție a celor mai bune tehnologii din domeniu apel, la care vor participa companii din Israel. Mai mult, după această vizită de lucru, va fi creat un grafic de activități comune.

UPDATE 2
"Israel și România au un parteneriat foarte bun în domeniul economic. Avem multe companii din Israel care operează în România, avem tehnologii din Israel care sunt utilizate în România, dar potențialul este mult mai mare" a spus Ambasadorul Statului Israel în România – David Saranga.

UPDATE
„Este o zi istorică pentru RAJA. Azi relațiile economice dintre RAJA și companii din Israel se updateaza. Colaborarea se dinamizează  și se va concretiza în diferite acțiuni în România și Israel",  a declarat Felix Stroe, directorul RAJA Constanța.

La rândul său, ambasadorul Israelului în România a precizat că unul dintre scopurile mandatului său este o colaborare mai bună dintre Israel și România în domeniul economic.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Avarie RAJA. Unde este și cât va dura remedierea. Cine este afectat

06 Apr 2020 558

Avarie RAJA Locuitorii dintr-o parte a orașului Ovidiu au rămas fără apă potabilă

05 Apr 2020 1046

Avarie RAJA Constanţa. Unde a fost constatată defecţiunea

05 Apr 2020 780

RAJA susține în continuare efortul medical

04 Apr 2020 1077

Mobilizare exemplară pentru instalarea spitalului militar ROL- 2 în zona stadionului Portul

31 Mar 2020 1063

RAJA este alături de comunitate în lupta cu COVID-19

27 Mar 2020 492

Mai mulți abonați din Techirghiol și Eforie Nord rămân fără apă potabilă

26 Mar 2020 766

Avarie RAJA în Techirghiol. Ce zonă este afectată

25 Mar 2020 653

Constanţa. Trafic blocat parțial pe strada Unirii. Vezi motivul şi cât durează

25 Mar 2020 792

Avarie RAJA. Unde este. Cine este afectat

25 Mar 2020 399

Anunț RAJA. Presiuni reduse în zona Midia Năvodari

23 Mar 2020 354

RAJA Constanţa Apa de la robinet un aliat de încredere în prevenirea infectării cu coronavirus

23 Mar 2020 1792

Abonații din Cartierul Nou și de pe bulevardul Eroilor din Techirghiol, fără apă potabilă

20 Mar 2020 401

Locuitorii din Băneasa, județul Constanța, fără apă potabilă

19 Mar 2020 669

RAJA desfășoară majoritatea activităților de lucru cu publicul în sistem on-line si telefonic

18 Mar 2020 368