Actualitate

Ambasadorul SUA, în vizită la Cluj „Am discutat despre nefericita hotărâre de a face paşi înapoi în privinţa corupţiei”

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a făcut o vizită, astăzi, la Cluj pentru a vedea o expoziţie de la Muzeul de Artă, însă înainte a avut câteva întâlniri cu tineri antreprenori şi cu primarul oraşului, Emil Boc, potrivit România TV.
 
Hans Klemm a afirmat că au fost discutate şi ultimele evenimente petrecute la Bucureşti, printre care „nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa unor prevederi referitoare la corupţie şi despre răspunsul extraordinar al românilor, care constituie o sursă de inspiraţie şi din fericire".
 
„Am avut câteva întâlniri foarte bune, am fost la Universitatea Babeş-Bolyal unde am discutat despre evenimentele din România, despre nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa unor prevederi referitoare la corupţie, despre răspunsul extraordinar al românilor, care constituie o sursă de inspiraţie şi din fericire, pentru decizia ulterioară a Guvernului de a retrage acea legislaţie", a afirmat ambasadorul Hans Klemm.
 
De asemenea, Klemm s-a întâlnit cu primarul Clujului, Emil Boc şi cu tineri antreprenori de la care a vrut să afle cum îi poate sprijini Ambasada.
 
„M-am întâlnit şi cu primarul Emil Boc de la care am aflat că în 2017 va fi un an important pentru Cluj. M-am întâlnit cu un tânăr antreprenor pentru a afla cum poate sprijini ambasada dezvoltarea de noi companii. Antreprenoriatul şi transferul de tehnologie pentru a susţine dezvoltarea sectorului IT din România", a spus Klemm.
 
Ambasadorul SUA a precizat că adevăratul motiv al vizitei sale l-a constituit o expoziţe la Muzeul de Artă din Cluj unde a stat de vorbă cu autoarea lucrărilor, Klemm afirmând că atât în ambasadă, cât şi în reşedinţa sa are câteva picturi ale ei.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șeful Statului Major al Apărării, întrevedere cu secretarul de stat pentru Forțele Terestre ale SUA, la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu

03 Jun 2019 334

Viorica Dăncilă, întrevedere cu ambasadorul SUA la București, Hans Klemm

11 Mar 2019 477

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, întrevedere cu ambasadorul SUA, Hans Klemm

07 Feb 2019 490

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm Mihnea Constantinescu a fost un diplomat desăvârșit și un susținător al Parteneriatului Strategic SUA-România

18 Nov 2018 631

Episcopul Tulcii, față în față cu Ambasadorul SUA în România

03 Nov 2018 1048

Tulcea. Ambasadorul Hans Klemm a inaugurat Raftul American la Biblioteca Județeană "Panait Cerna"

30 Oct 2018 662

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, va face o donație de carte Bibliotecii Județene din Tulcea

26 Oct 2018 733

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, a primit, din partea Custodelui Coroanei Române, Margareta, decoraţia regală "Nihil Sine Deo"

21 Sep 2018 632

Ministrul Mihai Fifor, la ceremonia de comemorare a atentatelor de la 11 septembrie, la Deveselu

11 Sep 2018 616

Parteneriatul strategic, prioritate pe agenda înrevederii între Liviu Dragnea şi Hans Klemm

29 Aug 2018 378

Vicepremierul Paul Stănescu, discuţii în biroul lui Liviu Dragnea

29 Aug 2018 502

Navă militară franceză în Portul Constanţa. Cum se numeşte şi cine i-a anunţat sosirea. Cu ce ocazie vine bastimentul francez de comandă

11 Jul 2018 1803

Discursul ambasadorului SUA Hans Klemm la aniversarea Zilei Independenţei 2018. Despre ce mari oameni ai României a amintit (text integral)

30 Jun 2018 1334

BSDA 2018. Hans Klemm - "Acesta este singurul târg internaţional din România care are certificare din partea Departamentului Comerţului SUA"

16 May 2018 1116

Ministrul Ioana Bran, la meciul de baseball de la Constanța "Ne bucurăm de această zi şi de schimbul cultural dintre România şi SUA" (galerie foto)

12 May 2018 1175