Actualitate

Ambasadorul SUA, în vizită la Cluj „Am discutat despre nefericita hotărâre de a face paşi înapoi în privinţa corupţiei”

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a făcut o vizită, astăzi, la Cluj pentru a vedea o expoziţie de la Muzeul de Artă, însă înainte a avut câteva întâlniri cu tineri antreprenori şi cu primarul oraşului, Emil Boc, potrivit România TV.
 
Hans Klemm a afirmat că au fost discutate şi ultimele evenimente petrecute la Bucureşti, printre care „nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa unor prevederi referitoare la corupţie şi despre răspunsul extraordinar al românilor, care constituie o sursă de inspiraţie şi din fericire".
 
„Am avut câteva întâlniri foarte bune, am fost la Universitatea Babeş-Bolyal unde am discutat despre evenimentele din România, despre nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa unor prevederi referitoare la corupţie, despre răspunsul extraordinar al românilor, care constituie o sursă de inspiraţie şi din fericire, pentru decizia ulterioară a Guvernului de a retrage acea legislaţie", a afirmat ambasadorul Hans Klemm.
 
De asemenea, Klemm s-a întâlnit cu primarul Clujului, Emil Boc şi cu tineri antreprenori de la care a vrut să afle cum îi poate sprijini Ambasada.
 
„M-am întâlnit şi cu primarul Emil Boc de la care am aflat că în 2017 va fi un an important pentru Cluj. M-am întâlnit cu un tânăr antreprenor pentru a afla cum poate sprijini ambasada dezvoltarea de noi companii. Antreprenoriatul şi transferul de tehnologie pentru a susţine dezvoltarea sectorului IT din România", a spus Klemm.
 
Ambasadorul SUA a precizat că adevăratul motiv al vizitei sale l-a constituit o expoziţe la Muzeul de Artă din Cluj unde a stat de vorbă cu autoarea lucrărilor, Klemm afirmând că atât în ambasadă, cât şi în reşedinţa sa are câteva picturi ale ei.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Discursul ambasadorului SUA, Hans Klemm, cu ocazia Zilei Independenţei

05 Jul 2019 562

Recepție organizată de Ambasada SUA la București cu ocazia Zilei Independenței. Ce mesaje au fost transmise (galerie foto)

04 Jul 2019 644

Interviu acordat cotidianului ZIUA de Constanța de Hans Klemm, ambasadorul SUA - „România se bucură de o mulțime de oportunități și resurse, cea mai importantă fiind chiar oamenii săi“

04 Jul 2019 2270

Constanța Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, prezent la Universitatea “Ovidius”

27 Jun 2019 682

Șeful Statului Major al Apărării, întrevedere cu secretarul de stat pentru Forțele Terestre ale SUA, la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu

03 Jun 2019 492

Viorica Dăncilă, întrevedere cu ambasadorul SUA la București, Hans Klemm

11 Mar 2019 554

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, întrevedere cu ambasadorul SUA, Hans Klemm

07 Feb 2019 588

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm Mihnea Constantinescu a fost un diplomat desăvârșit și un susținător al Parteneriatului Strategic SUA-România

18 Nov 2018 729

Episcopul Tulcii, față în față cu Ambasadorul SUA în România

03 Nov 2018 1143

Tulcea. Ambasadorul Hans Klemm a inaugurat Raftul American la Biblioteca Județeană "Panait Cerna"

30 Oct 2018 747

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, va face o donație de carte Bibliotecii Județene din Tulcea

26 Oct 2018 803

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, a primit, din partea Custodelui Coroanei Române, Margareta, decoraţia regală "Nihil Sine Deo"

21 Sep 2018 708

Ministrul Mihai Fifor, la ceremonia de comemorare a atentatelor de la 11 septembrie, la Deveselu

11 Sep 2018 720

Parteneriatul strategic, prioritate pe agenda înrevederii între Liviu Dragnea şi Hans Klemm

29 Aug 2018 463

Vicepremierul Paul Stănescu, discuţii în biroul lui Liviu Dragnea

29 Aug 2018 576