Ambulanţe implicate în accidente rutiere, în Constanţa. Câţi şoferi au fost găsiţi vinovaţi

În data de 29 ianuarie 2020, a avut loc un accident rutier, în municipiul Constanţa, la intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei, în zona CET din Constanţa. În ultimii cinci ani, 50 de ambulanţe care aparţin  Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa sau Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” Constanţa au fost implicate în evenimente rutiere.
 
Patru persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Constanta, spunea, în seara accidentului, că au fost anunţaţi prin staţia radio de un echipaj care era în drum spre Techirghiol că au fost implicaţi într-un accident rutier. La locul accidentului au fost trimise două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe SAJ. Au fost găsite patru victime, o asistentă şi şoferul ambulanţei, stabili, conştienţi, un poliţist (însoţise o persoană bolnavă psihic), conştient, iar a patra victimă era şoferul din cealaltă maşină, şi el în stare stabilă. Cele patru victime au fost transportate la spital, conştiente, stabile.
 
„În accidentul rutier au fost implicate o ambulanţă aparţinând SAJ si un autoturism. Conform primelor cercetări, ambulanţa a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, având în funcţiune semnalele acustice si luminoase, în timp ce conducătorul auto nu i-ar fi acordat prioritate de trecere. În urma accidentului au rezultat patru victime, rănite uşor. Din primele date, s-a stabilit că ambulanţa se întorcea de la spitalul Palazu Mare unde transportase un bolnav psihic din localitatea Techirghiol”, a transmis IPJ Constanţa.
 

50 de accidente rutiere cu ambulanţa

 
Cotidianul ZIUA de Constanţa a solicitat de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa o situaţie a numărul de accidente, unde ambulanţele, fie ale SAJ, fie ale ISU Dobrogea, au fost implicate, pe raza judeţului Constanţa, în ultimii cinci ani.
 
„În ceea ce priveşte numărul accidentelor de circulaţie de pe raza judeţului Constanţa, în care au fost implicat autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, în ultimii cinci ani, precizăm următoarele:
În accidente rutiere au fost implicate 24 de autospeciale ale SAJ Constanţa, respectiv 26 ale ISU Constanţa, pentru producerea cărora au fost găsiţi vinovaţi 24 de şoferi”, a transmis subinspector de poliţie Andreea Iliescu, IPJ Constanţa.

Citeşte şi

Accident rutier în zona CET din Constanţa. O ambulanţă răsturnată. Patru victime (galerie foto+video)
 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1124

UPDATE. Știri Constanța. Accident rutier în localitatea Medgidia. Intervin pompierii

10 Mar 2024 886

Un fost paramedic ar fi agresat sexual o femeie, într-o ambulanţă SMURD! Tribunalul Militar amână procesul

02 Mar 2024 772

UPDATEAmbulanța și poliția intervin la Ovidiu, județul Constanța. Om căzut pe stradă! (FOTO+VIDEO)

25 Feb 2024 2302

UPDATE Accident rutier la Săcele, județul Constanța. Ambulanța a intervenit

24 Feb 2024 730

Știri Constanța Accident rutier pe bulevardul Tomis. Intervine Serviciul de Ambulanță Județean (GALERIE FOTO+VIDEO)

22 Feb 2024 1913

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Elenei Roman, director economic la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța (DOCUMENTE)

18 Feb 2024 1173

Știri Constanța Două autoturisme, implicate într-un accident pe varianta Ovidiu (FOTO)

15 Feb 2024 1202

UPDATE Accident rutier în Medgidia, județul Constanța (FOTO+VIDEO)

12 Feb 2024 1974

Autosanitarele Citroen aparținând Serviciului de Ambulanță Constanța, reparate de Inter Cars România SRL, controlată de o firmă din Polonia! (DOCUMENT)

11 Feb 2024 625

Bărbat găsit decedat în casă, în Poarta 6, Constanța

09 Feb 2024 2256

Licitații Constanța Auto Haus Tudor SRL, contract cu Serviciul de Ambulanță Județean Constanța pentru autosanitarele Renault (DOCUMENT)

08 Feb 2024 796

LIVE de la Constanța UPDATE. Incendiu puternic la o vopsitorie auto din Constanța! Mașini în flăcări (FOTO+VIDEO)

08 Feb 2024 3882

UPDATE Județul Constanța. Două persoane rănite într-un accident rutier la intrare în localitatea Corbu. O victimă, încarcerată (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Feb 2024 3227

Dr. Laurențiu Bădescu, fostul manager SAJ Constanța, pierde definitiv procesul deschis Agenției Naționale de Integritate! (MINUTA)

01 Feb 2024 1266