Ambulatoriul de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, închis în minivacanța de 1 iunie și Rusalii

În minivacanța de 1 Iunie și Rusalii activitatea din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa decurge normal, cadrele medicale fiind pregătite pentru afluxul de pacienţi specific acestor minivacanţe. 

Potrivit reprezentanților SCJU Constanța, conducerea unităţii medicale a luat toate măsurile necesare pentru a asigura continuitatea stocului de medicamente, a echipamentelor de protecţie pentru vizitatori şi a dezinfectanţilor.

Toate liniile de gardă se desfăşoară conform graficului iar personalul din Unitatea Primiri Urgenţe preia în permanenţă toţi pacienţii care ajung aici.

„Atenţie, însă! NU vor avea program Ambulatoriul de specialitate şi Laboratorul de Explorări funcţionale. Prin urmare, începând de astăzi, 1 iunie, până luni, 5 iunie, inclusiv, nu se vor efectua consultaţii si nici investigaţii de specialitate în regim ambulatoriu. Programările vor fi reluate marţi, 6 iunie“ - au mai precizat reprezentanții SCJU Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.