Actualitate

Amenajarea și întreținerea spațiilor verzi la obiectivele Țara Piticilor și Gravity Park, scoase la licitație de RAEDPP Constanța

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța (RAEDPP) va amenaja spațiile verzi aferente parcurilor de distracții tip joacă „Țara Piticilor“ din parcul Tăbăcărie, aleea Nalbei și I.C. Brătianu, precum și de la Gravity Park din parcul Tăbăcărie.
 
Astfel, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Servicii de amenajare și întreținere a spațiilor verzi la obiectivele Țara Piticilor din parcul Tăbăcărie, aleea Nalbei și I.C. Brătianu și la Gravity Park din parcul Tăbăcărie“, în valoare estimată de 36.621,81 de lei. Ofertele pot fi depuse până pe data de 3.07.2018.
 
Serviciile de amenajare și întreținere a spațiilor verzi vor fi prestate la: parcul de distracții tip „Țara Piticilor“ situat în parcul Tăbăcărie; parcul de distracții tip „Țara Piticilor“ și terenul de sport situate pe aleea Nalbei; parcul de distracții tip „Țara Piticilor“ și terenul de sport situate în bulevardul I.C. Brătianu; pista de rolleri, skateri, bicicliști și funcțiuni conexe Gravity Park din parcul Tăbăcărie.
 
Serviciile constau în tuns gard viu (august), cosit peluze gazon (iulie, august, septembrie, octombrie), prășit trandafiri (iulie, august, septembrie), plivit firele de iarbă din zonele cu nisip (iulie, august, septembrie), plivit buruieni din gardul viu, (iulie), tuns forme arbuști (iulie), curățat teren de iarbă și buruieni (noiembrie), aplicat tratamente fitosanitare arbori și arbuști, udat cu furtunul, încărcat și transportat resturile vegetale (iulie, august, septembrie, noiembrie). Ofertantul declarat câștigător va publica la solicitarea autorității contractante un catalog în SEAP. Autoritatea contractantă va selecta oferta cu prețul cel mai scăzut care respectă cerințele anunțului, antemăsurătoarea și cerințele din caietul de sarcini.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum poți să deschizi o afacere Spații de închiriat în piețele agroalimentare din Constanța. Detalii

23 Nov 2018 505

Sistemele de alarmare a zece obiective ale RAEDPP Constanţa, monitorizate (document)

06 Nov 2018 359

Cristinel Dragomir a demisionat din funcţia de administrator al RAEDPP Constanţa

31 Oct 2018 1307

O familie din Constanţa a depus dosarul acum şapte ani pentru o locuinţă ANL. Proiectul, pe ordinea de zi a şedinţei CLM (document)

29 Oct 2018 598

Vor fi demontate umbreluțele de la bănci și dezafectate cișmelele din parcul Tăbăcărie și Gravity Park (document)

25 Oct 2018 723

Consiliul Local Municipal Constanţa dă repartiţii pe locurile libere din locuinţele ANL. Cine sunt beneficiarii (document)

24 Sep 2018 1510

Mai multe pieţe din Constanţa vor intra în reabilitare (document)

19 Sep 2018 732

Lucrări de reparaţii în locuinţele din cartierul Henri Coandă. Câţi bani urmează să plătească RAEDPP (document)

18 Sep 2018 3219

Familiile care locuiesc în căminul fostului Liceu „Vasile Pârvan”, păsuite până la primăvară. Schimb de replici între locatari şi primarul Făgădău!

11 Sep 2018 1924

Obligată de Curtea de Conturi, Primăria Constanța a dat în judecată Prefectura, Consiliul Județean, RAEDPP și o firmă abonată la bani publici

06 Sep 2018 1288

Undă verde de la Primăria Constanţa pentru fostul impresar al Alexandrei Stan şi fiul lui Nicolae Nemirschi. Este vizată o afacere în Mamaia

06 Sep 2018 3784

Gravity Park Constanţa intră în renovare capitală! Ce investiţie va face RAEDPP Constanţa (document)

03 Sep 2018 801

Constănţeanul supărat Aproape 30 de familii cer ajutorul primarului Făgădău. Oamenilor li s-a spus că urmează să fie evacuaţi pentru a face loc noului sediu al Poliţiei Locale! (galerie foto)

29 Aug 2018 4875

RAEDPP Constanţa a anunţat cine se va ocupa de întreţinerea clădirilor, a pieţelor şi a aleilor din parcurile de distracţii (document)

14 Aug 2018 640

Gravity Park din Constanța și un parc de distracții „Țara Piticilor“, în atenția RAEDPP. Anunț important făcut de regia constănțeană (documente)

25 Jul 2018 1014