Amenajată de la 0 de Confort Urban Parcare cu 320 de locuri în Constanța. Se pot depune cereri online pentru închirierea unui loc

  • După execuția lucrărilor de asfaltare, parcarea a fost trasată corespunzător, cu locuri atât pentru mașini cât și pentru motociclete.
 
Primăria Municipiului Constanța a finalizat lucrările de marcare și numerotare a celei  mai mari parcări amenajate anul acesta în municipiul Constanța. Este vorba despre un proiect de anvergură care a dus la reconfigurarea totală a zonei delimitate de străzile Ștefăniță Vodă - Dionisie cel Mic.
 
După execuția lucrărilor de asfaltare, parcarea a fost trasată corespunzător, cu locuri atât pentru mașini cât și pentru motociclete.
 
Daniel Vlăescu - șef serviciu tehnic S.C Confort Urban: "Vorbim despre un proiect amplu derulat de Primăria Municipiului Constanța prin S.C. Confort Urban.  A fost practic amenajată de la zero, pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din zonă. Parcarea începe de pe strada Dionisie cel Mic și continuă către strada Ștefăniță Vodă unde a fost amenajată și o buclă de întoarcere pentru autobuzele CT BUS care deservesc linia 44".
 
Amenajarea parcării rezidențiale a presupus o serie de lucrări complexe de drumuri. În etapa premergătoare asfaltării, s-a reabilitat infrastructura terenului prin lucrări de excavare și compactare. Au fost create zone destinate circulației pietonilor și au fost montate bordurile ce delimitează noile locuri de parcare. Echipele Primăriei Municipiului Constanța execută în aceste zile ultimele lucrări de amenajare a trotuarelor și aleilor de acces în parcare.
 
Locuitorii din zonă pot depune cereri online la adresa parcari@primaria-constanta.ro, pentru închirierea unuia din cele 320 de locuri de parcare.

Foto cu rol ilustrativ.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Lucrările de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus continuă! Pe ce străzi se lucrează

17 Apr 2024 410

Primăria Constanța Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 454

Directorul Neptun Olimp SA este candidatul PSD la primăria Eforie

06 Apr 2024 1078

Un scuar median a fost amenajat la trecerea de pietoni situată pe strada Soveja, la intersecția cu strada Semănătorului din Constanța (GALERIE FOTO)

05 Apr 2024 519

Primăria Constanța Trotuarele din mai multe zone din oraș, în curs de modernizare (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 508

Lucrări de asfaltare în Constanța. Restricții de trafic pe strada Milano și aleea Pandurului

03 Apr 2024 484

Se asfaltează strada Theodor D. Speranția din cartierul Km 5, Constanța. Restricții totale de trafic rutier

03 Apr 2024 460

În mai multe zone din Constanța se lucrează la infrastructura rutieră! Trafic restricționat total pe strada IL Caragiale

01 Apr 2024 522

O nouă trecere de pietoni, amenajată în municipiul Constanța. Iată unde

29 Mar 2024 621

Primăria Constanța Continuă procesul de reabilitare a carosabilului pe strada Micșunelelor, tronsonul cuprins între străzile Mugurului și Amurgului

29 Mar 2024 407

Restricții totale de trafic rutier pe o stradă din municipiul Constanța din cauza lucrărilor de asfaltare. Ce stradă este vizată

26 Mar 2024 526

Proiectul bugetului Confort Urban SRL Constanța pentru anul 2024, pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)

24 Mar 2024 447

Tribunalul Constanța a admis acțiunea Disan Antrepriza și Construcții contra Premium Lac, fosta firmă a lui Stere Hira, directorul Confort Urban SRL

19 Mar 2024 741

Lucrări pe strada Cuza Vodă din Constanța! Se vor institui restricții totale de trafic rutier

19 Mar 2024 640

Primăria Constanța Se recondiționează carosabilul pe strada Adamclisi. Lucrările se desfășoară cu restricții totale de trafic rutier (FOTO)

15 Mar 2024 630