Anchetă după furtul unor oi din județul Ilfov. Animalele ar aparține omului de afaceri, Gigi Becali

Oi furate. Foto: UnsplashLa data de 5 noiembrie a.c. , în jurul orei 13:16, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 4 noiembrie a.c., în intervalul orar 15:00-15:30, i-au fost sustrase 3 ovine ce se aflau la pășunat, pe un teren extravilan, din apropierea Bd. Pipera- Voluntari, județul Ilfov.

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, la fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari, care au efectuat activitățile de cercetare a locului faptei.

„La data de 05 noiembrie a.c.,în jurul orei 20:30, polițiștii din Voluntari au  identificat și depistat în trafic autoturismul folosit la comiterea faptei reclamate, în interiorul căruia se aflau 2 tineri, în vârstă de 17 și respectiv 22 de ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că, tânărul care se afla la volan nu poseda permis de conducere.

Prejudiciul reclamat este de 1500 de euro.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii orașului Voluntari, în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Buftea“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ilfov.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, oile îi aparţin omului de afaceri Gigi Becali.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.