Antena3 Cu, şi despre, constănţeanca Anastasia Soare-cea mai bogată româncă din lume

 
Mihai Gâdea a realizat aseară, la Antena 3, un fabulos interviu cu Anastasia Soare, recunoscută, ca fiind cea mai bogată româncă din lume.

„În seara aceasta vreau să vă invit să o cunoașteți pe Anastasia Soare. A plecat din România în vara lui 1989 probabil, ca mulți care plecau atunci, crezând că este insuportabil modul în care România ajunsese în anii '80. Își dorea mai mult, își dorea mai bine, își dorea totul”, a spus Mihai Gâdea, la începutul ediției de luni a emisiunii  Sinteza zilei.

Anstasia a părăsit Constanța în urmă cu 30 de ani, când România încă nu se eliberase de jugul comunismului. N-a mai prins Revoluția acasa, dar a revoluționat o întreagă lume.

A inventat conceptul proporției de aur a sprâncenelor. A îmbinat știința cu arta, iar tehnica ei a uluit și încântat lumea celebrităților.

Astăzi, "Regina Sprâncenelor" conduce o afacere de succes extinsă pe toate continentele, cu o avere estimată de Forbes la 1,2 miliarde de dolari, și este înconjurată de cei mai influenți oameni ai planetei.

Dar, nu a fost mereu așa. Drumul către succes a fost lung, greu și uneori chiar dureror. Anastasia scăpase de România comunistă, dar viața în America părea imposibilă. Nu vorbea deloc limba engleză, nu știa pe nimeni și a durat luni până să-și găsească un loc de muncă. Perspectivele erau mai mult decât sumbre.

"Soțul meu lăsase nava în Italia și l-ar fi băgat la pușcărie. Cred că plângeam în fiecare zi. Au fost cele mai cumplite zile, cred", mărturisește Anastasia.

Întreg interviul cu Anastasia Soare poate fi accesat pe Antena3.


Sursa foto: Captură video Antena3
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la petrecerea constănțencei Anastasiei Soare din SUA. Nume mari de la Hollywood i-au fost alături (GALERIE FOTO)

31 Jan 2023 3079

Anastasia Soare, Inna, Simona Halep Constănţence faimoase în Top 50 femei de succes

24 Nov 2016 10169