Anunț șoc făcut de unul dintre magazinele des frecventate de români. Magazine de modă și la Constanța!

foto: pexels Retailerul de modă Peek & Cloppenburg a solicitat insolvenţa la Tribunalul districtual din Düsseldorf, potrivit sueddeutsche.de, citat de Ziarul Financiar.

În 2020 şi 2021, criza COVID a dus la o cădere masivă a vânzărilor, ceea ce a pus o presiune puternică asupra lichidităţilor companiei. „Impactul ne-a lovit puternic, provocând pierderi de milioane de euro”, a declarat un reprezentant al companiei.

Gigantul spune că își va revizui operațiunile comerciale., scris stiripesurse.ro. 

Facem precizarea că am magazine ale acestui retiler de modă și la Constanța. 


Despre Peek & Cloppenburg 

Peek & Cloppenburg este o companie de retail de îmbrăcăminte, unul dintre cele mai importante branduri de fashion din Germania. La nivel internațional, Peek & Cloppenburg are o rețea de magazine de peste 100 de unități în 16 țări din Europa. Lanțul este operat de două companii separate și independente, Peek & Cloppenburg KG Düsseldorf (cunoscută ca P&C West) și Peek & Cloppenburg KG Hamburg (cunoscută ca P&C North).

Peek & Cloppenburg în România

Compania este prezentă și în România din aprilie 2008, cu un magazin de tip „department store” pe o suprafață de 4.200 de metri pătrați, distribuită pe două niveluri, în cadrul centrului comercial Băneasa Shopping City.


Cifra de afaceri în 2009: 11,7 milioane euro. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Magazinul Peek & Cloppenburg din Maritimo, călcat de un hoţ

07 Sep 2014 3227