Apartamente și terenuri la preț de criză Ce vinde în luna martie Administraţia Finanţelor Publice Constanţa

Automobile, terenuri și maşini la preț de criză sunt câteva dintre bunurile pe care fiscul constănțean le scoate la mezat în luna martie. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa organizează, la sfârşitul lunii, un șir de licitaţii pentru valorificarea bunurilor debitorilor. Pentru a recupera datoriile acumulate, fiscul va scoate la mezat bunurile care aparţin societăţilor Vasile SRL, Onoclim Saniterm SRL, Venatic'S SRL.
 

Pe 26 martie, în localitatea Mangalia, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța prin Serviciul Fiscal Mangalia va organiza o licitație, la sediul din strada Mihai Viteazu nr. 13, pentru valorificarea bunurilor care aparțin societății debitoare Vasile SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Mangalia, strada Portului. Este vorba despre un apartament cu două camere decomandate și dependințe, amplasat la parterul unui bloc de locuințe cu regim de înălțime P+3E. Construcția de bază are fundație de beton, structură de rezistență din stâlpi și grinzi de beton, închideri din prefabricate de beton și acoperiș tip terasă cu hidroizolație. Suprafața apartamentului este de 51,59 mp. Acesta este situat pe strada Muncitorului din Mangalia. Pentru acest imobil se organizează cea de-a patra licitație, de aceea prețul de pornire este de 89.090 de lei (exclusiv TVA), fiind redus cu 50% din prețul de evaluare. A doua licitație pe care o va organiza Serviciul Fiscal Municipal Mangalia, pe data de 27 martie, va fi pentru bunurile care aparțin debitorului SC Onoclim Saniterm SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Ploiești, strada I. L.Caragiale.

Participanții la licitație vor putea cumpăra un apartament compus dintr-o cameră, bucătărie, hol și baie, cu o suprafață totală de 20,44 mp și un balcon de 4,22 mp. Apartamentul este situat în stațiunea Neptun, pe strada Henny Ignatie 6, Hotel Gama, etajul V. Prețul de evaluare a imobilului este de 63.930 de lei (exclusiv TVA). Și Serviciul Fiscal Medgidia va desfășura, mâine, o procedură publică pentru valorificarea bunului care aparține societății Venatic'S SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Medgidia, strada Industriei. Participanții la acestă licitație vor putea achiziționa un autotractor Volvo, la prețul de 22.250 de lei. La rândul său, Serviciul de Colectare și Executare Silită va valorifica, pe data de 31 martie, ora 12.00, la sediul Administrației Finanțelor Publice Constanța din bulevardul Tomis, bunurile imobile care aparțin debitorului Ștefan Niculescu. Este vorba despre o locuință de 105 mp și un teren intravilan de 5.436 mp, amplasate pe strada Mihai Eminescu din comuna Valu lui Traian. Prețul de pornire a licitației este de 201.685 de lei, exclusiv TVA. Prețul este redus cu 50%, deoarece aceasta este cea de-a treia licitație. De asemenea, participanții la această licitație vor mai putea achiziționa un teren intravilan de 508 mp, amplasat pe strada Mihai Eminescu din comuna Valu lui Traian, la prețul de 44.000 de lei, exclusiv TVA. Și acest preț este redus cu 50% față de prețul de evaluare. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte până în ziua precedentă licitaţiei dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administraţia Finanţelor Publice Constanţa reamintește că serviciul de programări on-line este ​operaţional

29 Jun 2020 3482

Cât de bine câştigă angajaţii Finanţelor Publice din Constanţa. Iată salariile! (document)

06 Aug 2016 13256

Mese de pescărie, cameră frigorifică şi un Audi A6 Mai multe bunuri ale Iul & Cris Improvement SRL, de vânzare

08 Sep 2015 3252

O staţie de prelucrare a laptelui, un teren intravilan şi două automobile, printre ofertele Fiscului constănţean (galerie foto)

13 Nov 2014 4119

A treia oară o fi cu noroc? Fiscul constănţean încearcă să „scape“ de bunurile debitorului Gremlin Computer SRL

10 Nov 2014 3677

Anunţ important făcut de Finanţele Publice Constanţa

15 Oct 2014 2311