Apel umanitar pentru fiul soldatului Costel Maxim, diagnosticat cu tumoră. Luptă pentru viață la doar 12 ani

  • Maxim Eduard-Cristian, în vârstă de doar 12 ani, are nevoie de ajutorul nostru!
  • Are nevoie de tratament în străinătate pentru a supraviețui.
Soldatul Costel Maxim, de la Batalionul 314 Infanterie Rechinii Albi a primit vestea că fiul lui de doar 12 ani are o boală cumplită: tumoră de trunchi cerebral neoperabilă, se arată pe pagina oficială de Facebook a MApN.

Povestea tristă a elevului de clasa a VI-a începe undeva la începutul lunii octombrie 2021, când apar primele simptome. Un copil care până atunci nu avusese probleme medicale grave, un copil care abia aștepta să își revadă colegii de la școală.
Stare de amețeală, pierderea echilibrului, stările de rău au fost primele semne ale unui diagnostic devastator pentru familia lui Eduard-Cristian Maxim: tumoră de trunchi cerebral neoperabilă.

Încă de la primele simptome părinții lui Eduard-Cristian Maxim au început investigațiile medicale pentru a vedea cauza problemelor.

După mai multe multe consultări și vizite la medici, RMN-ul avea să confirme vestea devastatoare pe care familia nu era încă pregătită să o accepte.
Imediat după confirmare în urma RMN-ului, familia a luat legătura cu cei mai buni medici din România pentru a vedea care este calea de urmat.

Bună dimineața! Am văzut imaginile și din păcate arată foarte rău aceasta tumoră. Este întra-adevăr inoperabilă și doar radioterapie se poate încerca. Din păcate șansele sunt destul de mici să poată fi controlată. Astfel de tumori se pot trata cu ceva șanse în străinătate în centrele de radioterapie cu protoni sau ioni de carbon. În România nu există astfel de aparate. În Italia la Pavia sau Roma sunt centre de tratament pentru copii sau în Germania la Heidelberg. Mai sunt și alte centre în Europa (Elveția, Franța, Belgia), dar nu stiu cu ce costuri și cum se poate ajunge acolo în această perioadă, este mesajul de la unul din medicii care l-au consultat pe Eduard-Cristian Maxim.


Practic, cei mai frumoși ani, cei ai copilăriei, au devenit pentru Eduard-Cristian Maxim anii primelor sale lupte pentru supraviețuire. Un copil de doar 12 ani care trebuie să lupte cu o boală cumplită.

Singurele lui șanse de a trece peste această boală cumplită se află la clinicile medicale din afara țării, unde costurile sunt pe măsură, iar familia este în imposibilitatea de a le acoperii.

Toți cei care cred că îl pot ajuta pe Eduard-Cristian Maxim să ducă această luptă la doar 12 ani, sunt rugați să doneze bani în contul RO21BRDE140SV53162191400, cont deschis pe numele mamei lui, Oana-Cornelia Maxim.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Papa Francisc cere eliberarea ostaticilor deținuți de Hamas și deplânge „situația umanitară disperată” din Gaza

25 Dec 2023 729

În Sibiu Persoane amendate usturător pentru apelarea la mila publicului, în mod fals

19 Dec 2023 699

Bărbatul care s-a înecat ieri la Costinești era cameraman la o televiziune din București

19 Aug 2023 4676

Mobilizare excelentă pentru tânărul polițist din Constanța. Banii pentru operație au fost strânși

24 Apr 2023 1265

Apel umanitar Un tânăr polițist din Constanța are nevoie de sprijinul nostru pentru a se bucura în continuare de viață

18 Apr 2023 5186

Universitatea Ovidius Constanța, în doliu! S-a stins din viață prodecanul Facultății de Litere, Ileana Jitaru

26 Jan 2023 5057

Apel Umanitar! Prodecanul Facultății de Litere din cadrul Universității Ovidius Constanța are nevoie de sânge. Unde se poate dona

20 Jan 2023 2024

Apel umanitar de Crăciun! Familia bărbatului decedat la semafor în Tomis 3 din Constanţa are nevoie de ajutor! Trei copii au rămas fără tată

25 Dec 2022 3046

Apel Umanitar! Alexandra Ghețea, corespondent Antena 3 CNN în Constanța, are nevoie URGENT de sange!

15 Dec 2022 3288

Constanța. „Fii tare, Iulică!“ Fotbalistul Iulian Voinea are nevoie de ajutor. Mesaje de susținere afișate la mai multe partide (GALERIE FOTO)

21 Sep 2022 1955

Apel umanitar „Vă implor cu lacrimi în ochi să mă ajutați!“

01 Sep 2022 2348

Apel Umanitar! Copilul unui militar din Constanța are nevoie de ajutorul nostru. „Rechinii albi luptă alături de tine!“

15 Jun 2022 1475

Apel umanitar! „Ne ajutați să îi redăm Lizei zâmbetul ei fermecător?“ O fetiță de cinci ani din Constanța are nevoie de ajutor

10 Jun 2022 1530

Apel umanitar! Motociclistul rănit grav în accidentul rutier produs între localitățile Eforie Nord și Eforie Sud are nevoie de sânge!

20 Mar 2022 11709

Apel umanitar! O asistentă medicală de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța are nevoie mare de sânge

10 Mar 2022 10824