Aplicația PortAll va facilita accesul în Portul Constanța

  • Plata online a taxei de acces în port elimină timpii consumați de transportatori pentru achiziționarea biletelor la porți
 
Accesul auto în porturile maritime Constanța și Midia se poate plăti online prin intermediul aplicației mobile PortALL, aplicație disponibilă în Google Play și AppleStore.
 
Aplicația simplifică procedurile de acces auto în incinta porturilor maritime, atât pentru agenții economici ce își desfășoară activitatea în acest perimetru, cât și pentru societățile de transport ce execută activități ocazionale.
 
Prin intermediul aplicației Port ALL se pot cumpăra tichetele de acces, valabile 24 de ore, iar plata se face prin intermediul unui gateway de plată securizat. Achiziția unui tichet de acces va permite ridicarea barierei la porțile de acces unde se realizează identificare automată a numărului de înmatriculare a autovehiculului sau cumpărătorul va avea posibilitatea de a dovedi validitatea accesului prin prezentarea tichetului/codul QR al acestuia către un operator de la porțile de acces.
 
Totodată, utilizatorul aplicației va avea acces la istoricul tuturor tranzacțiilor de cumpărare, iar prin intermediul aplicației va fi informat despre evenimente importante de pe teritoriul portuar care ar interesa șoferii.
 
Plata online a taxei de acces în port elimină timpii consumați de transportatori pentru achiziționarea biletelor la porțile de intrare în port. Conectarea sistemului de plăți online cu sistemul de control acces auto de la porți, respectiv detectarea de către acesta a prezenței la barieră a unui autovehicul cu taxa de intrare plătită reduce timpul de trecere și eventualele blocaje de la porți.
 
Pașii pe care trebuie să îi facă oamenii pentru utilizarea aplicației poate fi regăsit în tutorialul de mai jos: https://youtu.be/Bwlbi2XiuFA.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:

Proiect CN ACN SA Constanța pentru Ecluza Cernavodă. Despre ce este vorba

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 106

Portul Constanța a cumpărat lapte praf. Vezi pentru ce sumă (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 352

Decizie CNSC Software Imagination & Vision SRL a contestat o licitație organizată de Portul Constanța!

27 Mar 2024 346

Drumurile intens circulate din Portul Constanța vor fi asfaltate

26 Mar 2024 384

Operator din Portul Constanța, amendat cu 60.000 lei, de Garda de Mediu Constanța. Iată pentru ce

25 Mar 2024 595

Marinar suspectat că ar fi sustras motorină de pe o macara plutitoare, aflată în Portul Constanța

24 Mar 2024 549

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1423

UPDATE Alertă noaptea trecută în Portul Constanța Sud-Agigea! Un marinar, decedat (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Mar 2024 2369

Contract pentru îmbunătățirea conexiunii trimodale rutier - feroviar – naval din Portul Constanța. Ce valoare are

21 Mar 2024 420

Încălțăminte sport contrafăcută, descoperită în Portul Constanţa

21 Mar 2024 356

Procurorul general, Alex Florența, avertizează „Portul Constanța este vulnerabil în fața rețelelor de trafic de droguri”

20 Mar 2024 705

Autoutilitară căutată de autoritățile din Italia, descoperită de poliţiştii de frontieră în Portul Constanța

20 Mar 2024 424

Eveniment dedicat Zilei Poliției Române, în Portul Turistic Tomis din Constanța

20 Mar 2024 665

Știri Portul Constanța CN APM cumpără consultanță pentru proiectul de extindere a drumului dintre Poarta 7 și podul nou de la Agigea, la intersecția cu drumul dintre Poarta 9 și Poarta 8 (DOCUMENT)

20 Mar 2024 467

Al cui rămâne Portul Tomis Constanța? Tomis Marina Management, contract până în decembrie 2024. Compania cere prelungirea până în 2040

17 Mar 2024 2804