Aqua Blue Diving SRL şi-a cerut insolvenţa. Unul dintre asociaţi a decedat acum trei ani

Pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat, pe data de 16 noiembrie, dosarul nr. 7885/118/2016, Secţia a II-a Civilă, materia faliment, obiect - cererea debitorului, art. 66 din Legea nr. 85/2014, stadiul procesual - fond. Parte în dosar este societatea Aqua Blue Diving SRL.

Despre Aqua Blue Diving SRL

Cu sediul în Eforie Sud, strada Progresului nr. 71, firma a fost înmatriculată în anul 2009. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale.

Asociaţi în firmă sunt Nicolae Roşca, născut pe 12.03.1963, în Sarichioi, Tulcea, şi Dumitru Jan Godeanu, născut pe 2.10.1971, în Constanţa. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide, construcţii hidrotehnice şi alte lucrări speciale de construcţii.
 
Reamintim că, în ediţia din 10 octombrie 2013, cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Scafandru cu experienţă, mort în Mamaia“. Nicolae Roşca, de 50 de ani, din Constanţa, asociat în cadrul unei cunoscute firme de profil, a decedat pe plaja din staţiunea Mamaia. Scafandrul în cauză era şeful unei echipe care avea ca sarcină demontarea sistemului de semnalizare a digurilor de larg din staţiune şi municipiul Constanţa. Nicolae Roşca a fost coleg de scufundare al scafandrilor Cătălin Valeriu Ispas şi Cristian Zarafu, găsiţi morţi în epava cargoului turcesc „Medy”.

Citeşte şi: 

Scafandru cu experienţă, mort în Mamaia

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum a intrat în insolvenţă Aqua Blue Diving SRL

23 Mar 2017 1583