Armonia Hospital, primul spital din România cu acreditare AACI America

  • „Suntem onoraţi sǎ primim recunoașterea unei echipe cu experienţǎ internaţionalǎ pentru munca acestor 14 ani de când a luat naștere Armonia Hospital”.

Armonia Hospital este primul Spital din România care a primit acreditarea AACI America, cât și prima maternitate care a primit standardul de excelenta clinica pentru maternitate.

AACI (American Accreditation Commission International) oferă acreditare organizațiilor din domeniul sănătății pentru a îmbunătăți calitatea asistenței medicale și siguranța pacienților la nivel mondial.

Îndeplinirea standardelor de acreditare AACI este o realizare recunoscută prin acordarea unei medalii de aur AACI la finalul unui proces de evaluare riguros.

AACI a certificat un proces amplu și continuu de ȋmbunǎtǎţire a calitǎţii serviciilor medicale având ca obiective: performanţa și siguranţa serviciilor oferite, un mediu sigur pentru pacient și orientarea cǎtre nevoile acestuia.

Suntem onoraţi sǎ primim recunoașterea unei echipe cu experienţǎ internaţionalǎ pentru munca acestor 14 ani de când a luat naștere Armonia Hospital. Pentru noi este doar ȋnceputul, responsabilitatea menţinerii acestor standarde și ȋmbunǎtǎţirea continuǎ devin misiunea noastrǎ”

Armonia Hospital oferă servicii complete de maternitate cum ar fi: Asistență la naștere, naștere naturală, naștere în apă, naștere „ca acasă”, naștere cu doula, naștere cu moașă, cezariană, consultație ambulatorie de specialitate (obstetrică, ginecologie, chirurgie generală, pediatrie, chirurgie, neurologie pediatrică, cardiologie, medicină internă, endocrinologie, neurologie, ortopedie, oncologie medicală etc.), investigarea, tratamentul și monitorizarea copilului – indiferent de vârstă, în secția Pediatrie; 24/7.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Armonia Hospital vine în sprijinul femeilor din Constanța!

31 May 2023 768

Cu sprijinul Armonia Group Asociația Pangeea organizează Cursul de Educație Medicală Continuă

28 Apr 2023 575

Armonia Hospital Copilul tău se trezește țipând? Ar putea suferi de pavor nocturn

25 Feb 2023 1102

Trombofiliile și sarcina. Ce spun medicii din cadrul Armonia Hospital

21 Jan 2023 923

Cu ocazia aniversarii a 14 ani de activitate Armonia Hospital a demarat un proiect adresat copiilor cu vârsta de pana în 16 ani

19 Jan 2023 927

Doctorii de la Armonia Hospital oferă sfaturi Pot rămâne însărcinate femeile cu uter retrovers?

15 Dec 2022 2769

Sprijin pentru viitoarele mămici! Școala Mamei și îngrijirea postpartum la ARMONIA Hospital

26 Nov 2022 1061

Erupția dentară la bebeluși. Explicații oferite de dr. Mariana Pagute, medic specialist pediatrie la ARMONIA Hospital

27 Oct 2022 1163

ARMONIA Hospital, servicii medicale de înaltă calitate pentru familii. Ce servicii sunt oferite pentru viitoarele mămici

15 Sep 2022 2245