Art of Hair aduce soareleBronzarea organică - pentru ca vara să te prindă pregătită (galerie foto)

cap_7.jpg„Bronzul se curăţă uniform, pielea nu se pătează, este natural şi sănătos, iar o şedinţă de bronzare organică echivalează cu zece de solar"

Bronzare-salon-coafor-.jpgÎnainte să vină vara ne dorim să avem pielea bronzată, pentru ca sezonul să nu ne prindă „albe ca brânza".

Şi, după cum se ştie, este mai bine ca vara să ne prindă pregătite pentru plajă, soare şi băi în mare. O soluţie foarte bună este bronzarea organică de care puteţi beneficia la Art of Hair. La salonul de pe bulevardul Tomis vă întâmpină Cristina, cea care ne iniţiază în tainele bronzatului organic: „Soluţia pe care salonul nostru o oferă se numeşte Sunjunkie. Este vorba despre bronzare organică, durează între 5 şi 10 zile şi nu reprezintă niciun pericol pentru piele".

Zece şedinţe de solar, dintr-o „lovitură"

Aşa cum putem afla printr-o simplă căutare pe Internet, Sunjunkie este varianta pentru care optează multe vedete internaţionale care aleg să-şi bronzeze pielea fără ajutorul soarelui. Cu ingrediente 100% naturale, soluţiile Sunjunkie conţin aloe vera, trestie de zahăr şi vitamine, protejând şi hidratând pielea. „Aplicarea soluţiei durează în jur de 25 de minute, iar uscarea cam 5 minute. Este foarte important să ştim cum să ne pregătim pentru bronzarea de acest tip. Clientele trebuie să facă duş acasă şi, foarte important, să nu folosească după aceea niciun produs cosmetic, de genul deodorantului sau parfumului, pentru că, în amestec cu soluţia pentru bronzat, pielea prinde o tentă verzuie. Pentru duş este indicat să se folosească un gomaj sau un gel de duş cu particule abrazive, pentru îndepărtarea impurităţilor şi a pielii moarte, astfel încât bronzul va adera mult mai bine. Este de preferat ca la salon să se vină cu haine mai largi, pentru că, după bronzare, până la uscarea completă, îmbrăcămintea strâmtă poate lăsa urme pe piele. Mai trebuie ştiut că bronzul îşi intensifică culoarea în 48 de ore după aplicare. Şi, pentru a nu strica ce am făcut la salon, duşul este interzis pentru 8-16 ore. Foarte important, pentru ca bronzul să nu iasă cu pete, trebuie să fim epilate de cel puţin 48 de ore", mai spune Cristina de la Art of Hair, care ne sfătuieşte ca, în cazul în care avem o petrecere, să apelăm la bronzarea organică înainte cu două zile de eveniment. Bronzarea organică se realizează cu ajutorul unui aparat care pulverizează pe piele substanţa Sunjunkie, care acoperă întreg corpul, inclusiv faţa, dar nu şi palmele sau tălpile. Care sunt avantajele bronzării organice?! Ne spune tot Cristina: „Bronzul se curăţă uniform, pielea nu se pătează, este natural şi sănătos, iar o şedinţă de bronzare organică echivalează cu zece de solar. Asta, ca să nu mai spunem că solarul poate fi periculos. Este soluţia ideală pentru a ne pregăti înainte de sezonul estival". La Art of Hair bronzarea organică costă 60 de lei, dar putem beneficia şi de oferta sezonului: la o şedinţă de bronzat, cea de-a doua vi se oferă la jumătate de preţ. Aşa că, nu ezitaţi! Vara vă poate prinde pregătite, cu Art of Hair.

Art Of Hair - Adresa: bulevardul Tomis 228, bl. TD9

Număr de telefon: 0241.650.226 (Fix) 0724.389.071 (Mobil)

Program: Marţi - Sâmbătă: 9:00 - 20:00

http://artofhair-constanta.blogspot.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.