Așezământul din Techirghiol destinat copiilor abandonați și mamelor aflate în dificultate se apropie de inaugurare

 
  • Așezământul este clădit integral din jertfelnicia creștinilor ortodocși, donații și sponsorizări de la persoane fizice și juridice.

Așezământul din Techirghiol destinat copiilor abandonați și mamelor aflate în dificultate se apropie de inaugurareinformează basilica.ro. În prezent, se lucrează la finisaje. În urmă cu cinci ani, după mai multe vizite efectuate la copiii abandonaţi în spitale, dar şi la cei din casele de copii, Părintele Claudiu Banu, preot paroh la Biserica „Sfântul Mina” din Constanţa, a avut visul de a-i ajuta pe copii, dar și pe mamele aflate în situații de criză. Cu sprijinul oamenilor de bine care au rezonat cu planul măreț al Părintelui Claudiu, visul a devenit realitate.

„Așezământul este clădit integral din jertfelnicia creștinilor ortodocși, donații și sponsorizări de la persoane fizice și juridice, creștini care au răspuns inițiativei mele de acum cinci ani”. „Suntem la lucrări de finisaje. În prezent, montăm parchetul în cele 16 dormitoare și am adus parte din mobilă. Mai avem de montat centralele, de dat vopseaua decorativă pe exterior”.

„Pregătim deja o echipă de recrutare atât a voluntarilor, cât și de analiză a cererilor din partea beneficiarilor alcătuită din psihologi, avocați”, a declarat pentru Basilica.ro Părintele Banu Claudiu, inițiatorul și coordonatorul acestui Așezământ.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.