Actualitate

S-a terminat Asia Express-sezonul 2. Cine sunt câştigătorii. Care este premiul cel mare

Puţin înainte de miezul nopţii s-a încheiat Asia Express-sezonul 2, la Antena 1. Cursa nebună prin India a luat sfârșit! CRBL și Oase sunt fericiții câștigători ai amuletei de 30 de mii de euro.

Echipa triumfătoare care a ajuns prima la ultimul punct de întâlnire cu Gina Pistol este formată din ei, doi prieteni de nădejde, care și-au pus la bătaie toată ambiția pentru a reuși. CRBL și Oase, câștigătorii Asia Express, sezonul 2!
 
Acum zece etape, nouă cupluri de vedete au pornit într-o aventură ce le-a testat la maximum limitele fizice și psihice, provocându-le să iasă din zona de confort și să se acomodeze unor condiții extrem de dure. Printre ele, CRBL și Oase, prieteni buni, băieți cu simț al umorului, puși mereu pe glume, dar serioși atunci când vine vorba de provocări.
 
"Mie nu mi-a venit să cred că este real ce se întâmplă şi abia atunci când Gina s-a apropiat foarte bucuroasă, cu lacrimi în ochi, abia în momentul ăla am realizat că într-adevăr cei mai buni prieteni, cea mai tare echipă, câştigă acest sezon", a spus CRBL.
 
Pe ultima sută de metri, în finala Asia Express, sezonul 2, Oase și CRBL au dovedit că merită locul 1 în competiție, după ce au trecut cu brio printr-un maraton cu indicii pe străzile aglomerate ale Mumbaiului, punctul final al jocului.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanul Șerban Copoț, în doliu. Tatăl lui a murit

13 Mar 2019 1723

Asia Express. Cine sunt marii câştigători ai competiţiei. 30.000 de euro, puşi în joc

04 Apr 2018 1584

Află ce a discutat ambasadorul Republicii Chineze cu prefectul Claudiu Palaz

04 Apr 2012 1024

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz a primit vizita ambasadorului extraordinar şi plenipotenţiar al republicii Chineze în România

03 Apr 2012 1131

Prefectul Claudiu Palaz a primit vizita ambasadorului Republicii Populare Chineze

03 Apr 2012 911

Agenţia China Shipping modernizează linia maritimă directă cu China

26 Mar 2012 1492