Asociat nou în firma Sofra Turkish Restaurant Constanța

  • În urma cooptării, Tarakci Binali deține 34% din societate, iar Kömürcü Kamil și Tas Omer dețin câte 33%.
  • Tarakci Binali a figurat, de-a lungul timpului, și în societatea Black Sea Design Concept, care dezvoltă proiectul imobiliar de pe strada Primăverii, din Constanța.
  • Societatea Black Sea Design Concept a revenit ulterior omului de afaceri Panait Cristian Gabriel și asociaților săi.
  • În prezent, Tarakci Binali este asociat cu Zelcă Costică și Perifan Daniel în societatea Romfish Marina.
Compania constănțeană Sofra Turkish Restaurant are un nou asociat în urma deciziei din decembrie 2022 a celor doi asociați, Tarakci Binali și Kömürcü Kamil.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial al României nr. 370 din 25 ianuarie 2023 și se arată în documentul oficial că a fost cooptat în funcția de asociat cetățeanul turc Tas Omer.
 
În urma cooptării, Tarakci Binali deține 34% din societate, iar Kömürcü Kamil și Tas Omer dețin câte 33%.
 
Totodată, s-a declarat mandatul administratorului pe o perioadă de 49 de ani, cu puteri depline, iar durata societății a fost declarată ca nelimitată.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 29 ianuarie 2023, Sofra Turkish Restaurant SRL a fost înființată în februarie 2020, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 202A, unde se află și restaurantul cu accelași nume, iar obiectul de activitate este reprezentat de restaurante.
 
Administratorul societății este Kömürcü Kamil, al cărui nume se leagă și de Ruby Fish Restaurant SRL din Constanța, potrivit Registrului Comerțului consultat la zi.
 
La rândul său, Tarakci Binali figurează și în Romfish Marina SRL, Ruby Fish Restaurant SRL și Delta Force Construction SRL, toate din Constanța.
 
Nu în ultimul rând, Tas Omer figurează și el în Ruby Fish Restaurant, dar și în Gabros Prod SRL Constanța.
 

Pentru a reveni la Sofra Turkish Restaurant, cifrele firmei arată că în 2021societatea a avut 43 de angajați, profitul a depășit 1,25 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a fost peste 9,02 milioane de lei, toate valorile fiind în creștere față de anul anterior.
 
De-a lungul timpului, numele lui Tarakci Binali s-a legat și de Black Sea Design Concept SRL, societate din care s-a retras în mai 2017, firma dezvoltând un cunoscut proiect imobiliar pe strada Primăverii, din Constanța.


Totodată, Tarakci Binali este partenerul lui Costică Zelca în Romfish Marina.
 
Despre Black Sea Design Concept SRL
 
Societatea s-a înființat în București, în august 2007,  de către asociat unic și administrator  Belinsca Victorița, cu activitate declarată Dezvoltare imobiliară.
 
Belinsca Victorița, așa cum arată Mof. 6374/12.112008, se retrage din societate și cesionează către două companii care preiau în procente egale, respectiv Dame Holdings B.V. LTD (50%)  reprezentată de Melih Ozgur (care va deține și calitatea de administrator), cu sediul în Amsterdam, Olanda și Trimbia Consultants Limited (50%), reprezentată de Caraivan Mihai (care va deține și calitatea de administrator), cu sediul social  Limassol, Cipru.
 
La sfârșitul anului 2010, cele două companii din Cipru și Olanda se retrag, Trimbia Consultants Limited din Limassol, Cipru cesionează câte 25% către Tarakci Binali (cetățean turc cu reședință temporară în Constanța)  și Sultana Bolboceanu, iar Dame Holdings B.V. LTD cu sediul în Amsterdam, Olanda cesionează câte 25% către cetățenii turci Melih Ozgur și David Yaes.
 
Totodată, se revocă din funcția de administrator  Caraivan Mihai și se numește administrator, pe perioadă nelimitată, asociatul Tarakci Binali.
 
Societatea Black Sea Design Concept SRL, prin cei patru asociați, decide schimbarea sediului social din București în Constanța (7.09.2011) , și, în același timp, Tarakci Binali cesionează o parte din capitalul său către David Yaes și este revocat din funcția de administrator, care va fi preluată de către Melih Ozgur.
 
Componența procentelor se schimbă în societate astfel: David Yaes deține 35%, Melih Ozgur 25%, Sultana Bolboceanu 25% și Tarkci Binali rămâne cu 15%.
 
În continuare, societatea Black Sea Design Concept SRL cooptează în mai 2017 pe Panait Cristian-Gabriel, care va achita 128.000 euro contravaloarea părților sociale deținute de către Sultana Bolboceanu (care se va retrage din calitatea de asociat), iar Panait va deține 25% din capitalul social.
 
În aceeași adunare generală, Tarakci Binali cesionează părțile sociale cu titlu gratuit către Melih Ozgur și se retrage din societate.
 
Astfel, societatea va avea trei asociați, iar capitalul social este distribuit 40%  Melih Ozgur, David Yaes 35% și Panait Cristian-Gabriel 25%.
 
Despre proiectul imobiliar Primaverii 59A
 
Așa cum se arăta în edițiile anterioare, Black Sea Design Concept dezvoltă proiectul imobiliar din Constanța, pe strada Primăverii 59A.
 
Black Sea Design Concept SRL a cumpărat terenul în suprafață de 917,89 mp,  parte din terenul în suprafață totală de 1253,89 mp (lotul 2) , strada Primăverii 59A, de la Corsa Company SRL (sursa Decizia 1214/18.06.2021 Tribunalul Constanța).


 
În martie 2022, judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au respins definitiv recursul pentru anularea HCL privind proiectul imobiliar de pe strada Primăverii, în dosarul 5080/118/2018**.
 
Despre Tarakci Binali - Corsa Company SRL - Zelcă - Sofra
 
Așa cum arătam anterior, Tarakci Binali deține calitatea de asociat și/sau administrator în societățile Sofra Turkish Restaurant SRL (34% ), Romfish Marina SRL (25% și administrator), Ruby Fish Restaurant SRL și Delta Force Construction SRL (34% și administrator).
 
După cum am văzut mai sus, în Sofra Turkish Restaurant, asociații sunt, alături de Tarakci Binali, Kömürcü Kamil și Tas Omer (asociat nou cooptat), la fel ca în Ruby Fish Restaurant SRL (societate nou înființată), în timp ce în Romfish Marina asociații lui Tarakci Binali sunt Zelcă Costică și Perifan Daniel.
 
Nu în ultimul rând, în Delta Force Construction SRL sunt asociația Tarakci Binali, Ioniță David și Sogangioglu Baki.
 
Societățile radiate în care Tarakci Binali a deținut calitate de asociat și/sau administrator sunt Alplast Euro SRL, Corsa Company SRL, Corsa Imobiliare SRL, Euro Metal Internațional SRL și Mirorr Grill SRL.
 
Tarakci Binali a fost asociat cu familia Bolboceanu, cu Ioniță Geani-Raymond în societatea Euro Metal Internațional SRL.
 
Despre Romfish Marina SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2012 de către asociați fondatori Amzaru Emilia Cornelia (5%) și Gheorghe Bogdan Constantin (95%) , sediul pe Bd. Mamaia 306 și activitate Pescuit maritim.
 
Curând, asociații l-au cooptat pe Cadîr Sunai cu 25%, iar după redistribuirea procentelor Gheorghe Bogdan Constantin deținea 70%m iar Amzaru Emilia Cornelia 5%, administrator fiind numit Mustafa Esan, din Valu lui Traian.
 
Societatea Romfish Marina SRL este preluată integral în septembrie 2013 de către Zelcă Costică (50%), Perifan Daniel (25%) și Tarakci Binali (25%) și are un punct de lucru permanent, proprietatea societății, în Ovidiu, str. Gării 2A (lot 1).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Încă o firmă din Constanța a intrat în insolvență - Delta Force Construction SRL!

12 Jul 2023 1372

Delta Force Construction SRL ar putea intra în insolvență! Legături cu Sofra Turkish Restaurant și cu Costică Zelca, de la Stop SRL!

22 Jun 2023 1836