Asociați noi și majorare de capital în Retail Development Medgidia. La adresa din Medgidia a firmei se va construi un magazin alimentar (DOCUMENT)

  • Au fost cooptați în firmă Mircea Botoroagă și Andrei Chirițoiu, cei doi deținând astfel câte 45% din societate.
  • Companiile ce controlau anterior singure Retail Development Medgidia, respectiv, Retail Development Consulting și Romkazac Petrol, dețin acum câte 5%.
  • La adresa unde este punctul de lucru din Medgidia se va construi un magazin alimentar.
 
Compania Retail Development Medgidia, firmă ilfoveană cu punct de lucru permanent în Medgidia, are doi noi asociați și, totodată, și-a mărit capitalul social!
 
La adresa unde este punctul de lucru din Medgidia se va construi un magazin alimentar.
 
Oficial, din Monitor
 
Informațiile privind schimbările din firmă au fost publicate în Monitorul Oficial al României din 8 septembrie 2022, unde se precizează că au fost cooptați în firmă Mircea Botoroagă și Andrei Chirițoiu, cei doi deținând astfel câte 45% din societate.
 
Totodată, companiile ce controlau anterior singure Retail Development Medgidia, respectiv, Retail Development Consulting și Romkazac Petrol, dețin acum câte 5%.
 
De menționat, totodată, că Retail Development Consulting este controlată de asociatul unic Andrei Chirițoiu, iar Romkazac Petrol are asociați cu părți egale pe Mircea și Elena Lucia Botoroagă.
 
Se mai precizează în Monitorul Oficial că acum capitalul social al firmei este de 10.000 de lei, în urma aportului în numerar în valoare de 4.500 de lei adus de Mircea Botoroagă și, respectiv, a aportului în numerar în valoare de 4.500 de lei adus de Andrei Chirițoiu.
 
Așa cum precizam anterior, compania ilfoveană Retail Development Medgidia, firmă ce se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing și care a înregistrat pierderi în ultimii trei ani de activitate, potrivit raportării oficiale, deține un punct de lucru permanent în Medgidia.

 
Acesta este situat la adresa din strada Tudor Vladimirescu nr. 3A, fiind deținut în baza unui contract de vânzare-cumpărare.
 

Construire magazin de produse alimentare
 
Pe 8 aprilie 2020, Primăria Municipiului Medgidia a înregistrat un anunț de intenție privind elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu în scopul „Întocmire documentație PUD pentru Construire imobil parter cu funcțiunea de comerț, amenajare acces, construire totem și branșamente utilități“, inițiator fiind SC Retail Development Consulting SRL pentru Necșu Georgică.
 
Adresa este în Medgidia, pe strada Tudor Vladimirescu nr. 3 Lot 1 și Lot 2/1/2.
 
Se arată în anunț, ce poate fi consultat în Secțiunea Document, că „obiectul proiectului îl constituie realizarea unui magazin de produse alimentare. Scopul investiției este acela de a asigura deservirea populației rezidente a zonei în care acesta urmează a se construi, cu produse de calitate sporite, precum și acela de a îmbunătăți considerabil aspectul urbanistic al zonei“.
 
Suprafața este de 2.914 metri pătrați.
 
De altfel, potrivit informațiilor publice afișate pe site-ul Primăriei Medgidia, pe data de 16.03.2021 a fost emisă Autorizația de construire nr. 06 pentru solicitantul Retail Development Consulting pentru Neacșu Georgică pentru „lucrări executare lucrare construire imobil parter comerț amenajare acces construire totem și branșament utilități“.
 
Autorizația este emisă pentru imobilul din strada Tudor Vladimirescu nr. 3A, autorizația fiind valabilă 12 luni, iar durata de execuție fiind de 24 de luni. Valoarea lucrărilor autorizate este, potrivit datelor oficiale, de 555.492 de lei.
 
Despre Retail Development Medgidia
 
Platforma Confidas.ro, consultată pe 14 septembrie 2022, arată că societatea Retail Development Medgidia a fost înființată în anul 2018 și are sediul social în comuna Domnești, pe strada Abnegației nr. 4, în județul ilfov, având ca obiect de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing.
 
În urma modificărilor recente din societate, asociați sunt, așa cum am arătat anterior, Mircea Botoroagă, Andrei Chirițoiu (câte 45%) și, respectiv, Romkazac Petrol și Retail Development Consulting (câte 5%).
 
Administratorul este Andrei Chirițoiu.
 
În anul 2021, firma a raportat pierderi de peste 39.000 de lei, 0 angajați, 0 cifra de afaceri, în 2020, a fost raportat un angajat, 0 cifra de afaceri, iar pierderile au fost de peste 11.000 de lei. În 2019, firma a avut un angajat, 0 cifra de afaceri și pierderi de peste 8.800 de lei raportate.
 
În afară de punctul de lucru din Medgidia, societatea mai are un punct de lucru în Domnești, pe strada Tudor Vladimirescu nr. 393.
 
Conform Confidas.ro, firma nu figurează cu contracte publice.
 
Despre Retail Development Consulting
 
Confidas.ro arată că firma Retail Development Consulting a fost înființată în anul 2013 și are sediul social tot în Domnești, pe strada Abnegației nr. 4, județul Ilfov, precum Retail Development Medgidia.
 
Retail Development Consulting se ocupă de cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii, iar asociat unic și administrator este Andrei Chirițoiu.
 
În anul 2021, firma a raportat doi angajați, un profit în creștere de peste 1,92 de milioane de lei și cifra de afaceri, tot în creștere, de peste 5,13 milioane de lei.
 
În 2020, au fost tot doi angajați, profitul a depășit 1,15 milioane de lei, iar cifra de afaceri a fost de peste 4,30 de milioane de lei.
 
În 2019, au fost doi angajați, profitul a depășit 310.000 de lei, iar cifra de afaceri a fost de peste 1,12 milioane de lei.
 
Firma are punctul de lucru în Domnești, tot pe strada Tudor Vladimirescu nr. 393, dar și un al doilea punct de lucru în Medgidia, pe strada Independenței nr. 12, fiind vorba despre un imobil cumpărat.
 
Societatea nu figurează cu contracte publice, potrivit Confidas.ro.
 
Andrei Chirițoiu, asociatul unic și administratorul societății, figurează, la rândul său, în firmele Green Design Automation (asociat 99%, administrator), dar și în GDA Facility Services (ascoiat 100%).
 
Green Design Automation București a fost înființată în 2010, se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea și este deținută de Andrei Chirițoiu (99,13%) și Dragoș Petrică Dogaru (0,86%) – ultimul fiind asociat unic al Green Design Invest București (cifra de afaceri 117.695 de lei).
 
Green Design Automation București a raportat în 2021 26 de angajați, profit de peste 960.000 de lei și cifra de afaceri de peste 18,02 milioane de lei.
 
Firma nu figurează cu contracte publice, potrivit Confidas.ro.
 
Nici GDA Facility Services Ilfov, înființată în 2014 și ocupându-se cu activități de servicii suport combinate, nu figurează cu contracte publice.
 
Firma, administrată de Eugen Daniel Ene (asociat 10% în Sudura Profi, radiată) a raportat în 2021 12 angajați, profit de peste 410.000 de lei și cifra de afaceri de peste 2,40 de milioane de lei.
 
Despre Romkazac Petrol
 
Confidas.ro arată că societatea Romkazac Petrol a fost înființată în 2009 și are sediul social în Reșița, pe strada Timișoarei nr. 19, având ca obiect de activitate comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule, în magazine specializate.
 
Asociați cu părți egale sunt Mircea și Elena Lucia Botoroagă, administrator fiind Mircea Botoroagă.
 
În 2021, firma a raportat 136 angajați, profit de peste 780.000 de lei, iar cifra de afaceri de peste 12,08 milioane de lei.
 
În 2020, au fost tot 13 angajați, profitul a fost de peste 2,06 milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 10,49 de milioane de lei.
 
În 2019, au fost 15 angajați, profitul a fost de peste 465.000 de lei, iar cifra de afaceri a fost de peste 12,18 milioane de lei.
 
Societatea deține două stații de carburanți în Reșița și una în localitatea Bocșa, județ Caraș-Severin.
 
Potrivit sursei citate, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Romkazac Petrol SRL a încheiat 18 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 1.080.025,10 lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu societatea se numără Comuna Carasova, Liceul Tehnologic Berzovia, dar și Serviciul Public de Gospodărie Comunală Bocșa.
 
Numele asociatului Mircea Botoroagă figurează și în Dany Rezident Construct (asociat 100%, administrator), dar și în General Service Rapid (administrator) și în societățile radiate B C Import Export, Freedom Star Impex, MC Moda Prodcom – toate trei radiate, precum și în Catalin Dan Com (altă stare) – toate societățile fiind din Caraș Severin.
 
Dany Rezident Construct a fost înființată în 2010 și se ocupă de comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule, în magazine specializate.
 
Firma nu figurează cu contracte publice și în 2021 a raportat 0 angajați, pierderi de peste 4.900 de lei și 0 cifra de afaceri.
 
General Service Rapid a fost înființată în 1992 și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing, având ca asociat unic pe Elena Lucia Botoroagă și administrator pe Mircea Botoroagă.
 
În 2021, societatea a raportat un angajat, profitul a fost de peste 863.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 215.000 de lei.
 
Societatea nu figurează cu contracte publice.
 
La rândul său, Elena Lucia Botoroagă figurează și în Just Two Timiș, în prezent radiată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cât și cui plătește Spitalul Municipal Medgidia pentru furnizarea energiei electrice în următoarele 12 luni?(DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#DobrogeaDigitală Mangalia în anul 1879 - „De trei ori a fost arsă şi jefuită“

22 Apr 2024 580

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 517

Cumpărări directe Mooz Services amenajează gazonul stadionului „Cimentul" din Medgidia (DOCUMENT)

22 Apr 2024 360

UPDATE Alertă în județul Constanța! O fată de 15 ani, dispărută de la domiciliul din comuna Adamclisi

21 Apr 2024 446

Primăria Medgidia cumpără carburant auto de la OMV Petrom! Iată despre ce cantitate este vorba

21 Apr 2024 350

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 701

Volei CS Medgidia, calificată matematic în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Apr 2024 477

Constanța! Achitare pentru un jandarm și doi polițiști, acuzați de purtare abuzivă!

19 Apr 2024 672

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Castelu, licitație deschisă pentru lucrări montare pavele și borduri pe strada Republicii (DOCUMENT)

18 Apr 2024 484

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 763

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 495

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 489

Constanța Miercuri a fost cel mai cald din țară! Temperaturile au scăzut și cu 20 de grade Celsius

18 Apr 2024 360

Consilierul local din Medgidia Samir Menan, proces la Constanța cu Agenția Națională de Integritate (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 389

Județul Constanța Tânăr reținut pentru viol după ce a lăsat o fată de 13 ani însărcinată (VIDEO)

17 Apr 2024 776