Asociaţia Clubul Sportiv Power Marine, organizatorul „Class One - Romanian Grand Prix“, dizolvată

Moment de răscruce pentru Asociaţia Clubul Sportiv Power Marine, din Constanţa. Judecătorii constănţeni au admis cererea de dizolvare a acesteia, fost organizator al curselor de Class 1 Romanian Grand Prix de pe lacul Siutghiol. Unul dintre cei ce s-au dorit actori importanţi ai scenei constănţene pentru sporturi acvatice şi pe plajă a ajuns la ceea ce pare a fi finalul carierei sale. Asociaţia Clubul Sportiv Power Marine a primit undă verde din partea judecătorilor pentru dizolvare, lichidator fiind numită firma Tomis IPURL.
 
Dosarul a fost deschis la Judecătoria Constanţa, însă decizia poate fi atacată în apel, în termen de cinci zile de la comunicare, la instanţa superioară. Înfiinţat în anul 2008, preşedinte la momentul respectiv al Clubului Sportiv Power Marine a fost Gabriel-Valentin Comănescu, de la Grup Servicii Petroliere, poziţia de vicepreşedinte revenindu-i lui Sorin-Gabriel Strutinsky. În timp, la conducerea Asociaţiei a venit Ionuţ Sorin Barbu.
 
La rândul său, numele lui Ionuţ Barbu se leagă de firmele SC Power Marine SRL, SC Follow Me SRL, Seaview Advertising SRL şi, respectiv, SC Seaview Media SRL.
 
Revenind la Club Power Marine, aşa cum se arăta în ediţiile anterioare ale ZIUA de Constanţa, în anul 2008, organizarea concursului Class One – Romanian Grand Prix i-a adus acestuia suma de 1,4 milioane de lei de la Primăria Constanţa şi alte 400.000 de lei de la Consiliul Judeţean Constanţa.
Un an mai târziu, ediţia 2009 a Class One – Romanian Grand Prix a asigurat Clubului suma de 1,55 milioane de lei, alte sute de mii de lei revenindu-i, de asemenea, pentru organizarea concursurilor Campionatul Naţional de Fotbal pe Plajă 2009 şi Strong Man 2009.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ONG-urile de la Curtea lui Mazăre capitulează Asociaţia Clubul Sportiv Power Marine, organizatorul „Class One - Romanian Grand Prix“, îşi cere dizolvarea în instanţă

29 Aug 2019 3556