Asociaţii Aqualand SA îşi extind afacerea din Mamaia

Asociaţii societăţii Aqualand SA, cea care administrează parcul de distracţii Aqua Magic, au obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 2 februarie, certificatul de urbanism nr. 174 pentru „Construire terasă acoperită cu închidere extrasezonieră“. Actul emis de municipalitate este valabil până pe 2 februarie 2016.

 Din datele Registrului Comerţului

 Înregistrată în anul 2002, SC Aqualand SA are sediul social în Mamaia, Parc Aqua Magic. Firma are un capital social subscris de 1.200.000 de lei, integral vărsat, compus din 1.000 de acţiuni, valoarea uneia fiind de 1.200 de lei. Asociaţii societăţii sunt Laura Bianca Buşu (născută pe 20.05.1972, în Constanţa), care deţine 100 de acţiuni (10% din capitalul social), Dumitru Ion Cilibia (născut pe 28.10.1938, în Botoşani), care deţine 758 de acţiuni (75,8% din capitalul social), Sorina-Gina Hortolomei-Moscu (născută pe 23.06.1963, în Constanţa), care deţine 42 de acţiuni (4,2% din capitalul social), precum şi Lista de acţionari care deţin împreună 100 de părţi sociale (10% din capitalul social). Administratorul societăţii este Clubo Galactic SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, Complex Sportiv Badea Cârţan, al cărui mandat expiră pe data de 21.03.2018. Georgiana-Andreea Şerban este administratorul Clubo Galactic SRL. Activitatea principală a societăţii este legată de „alte activităţi recreative şi distractive“.

 Afacerile Sorinei-Gina Hortolomei-Moscu

Registrul Comerţului arată că Sorina-Gina Hortolomei-Moscu este asociată în societăţile Galatap SRL, Galamob SRL (lichidare), Galatap SRL (lichidare), Termoinstal Construct SRL (radiată). Este administratorul firmelor Holland Development SRL, Mehmetoglu SRL, Bulevard SA, Millenium Global Development SA, Mega Development SRL, Holland Development Group SA, Termoinstal Construct SRL, Aqualand SA, Contest SRL, Wynn Resort SRL, Agrocom-Vit 2002 SRL, dar şi cenzor la SC Mobitom SA. Majoritatea societăţilor care o menţionează în documente pe Sorina-Gina Hortolomei-Moscu au fost asociate, de-a lungul timpului, cu numele primarului Radu Mazăre. Ba, mai mult, câteva dintre ele ar fi fost implicate în retrocedările aparent ilegale şi sunt menţionate în celebrul dosar instrumentat de DNA.

Despre asociatul Dumitru Cilibia

 Dumitru Cilibia este cunoscut ca fiind şeful Petroconst, firmă care a câştigat mai multe contracte de la Primăria Constanţa. Cilibia este asociat şi în Allclass SRL, cu cinci părţi sociale (25% din capitalul social), alături de fostul viceprimar al Constanţei şi fost ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi, care deţine cinci părţi sociale (25% din capitalul social) şi de Bahri Bayram, care deţine zece părţi sociale (50% din capitalul social). Societatea se ocupă de „fabricarea de elemente de dulgherie şi tâmplărie din metal“.                                                                                                                                   
 
Registrul Comerţului arată că Laura Bianca Buşu este asociată în societăţile Aries Shipping Agency SRL, Petroproiect SRL din Braşov, Ticomar SRL, Triton Marine Oil SRL, Enmeco SRL (suspendare temporară de activitate).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.