Asociații Geo Turexim SRL, cu sediul în Mamaia, s-au retras din firmă!

  • Guci George şi Popa Dumitru și-au cesionat părțile sociale din firma Geo-Turexim SRL
 
Adunarea generală a asociaţilor Geo-Turexim SRL, o societate cu răspundere organizată şi funcţionând în conformitate cu legislaţia din România, având sediul social în loc. Mamaia, mun. Constanţa, complex Dorna, jud. Constanţa, a decis mai multe modificări la nivel de societate.
 
Au participat Guci George şi Popa Dumitru, reprezentând 100% capitalul social total al Societăţii, renunţând în mod unanim la orice formalităţi de convocare şi întrunire.
 
Asociaţii aprobă transferul de către Geo-Turexim SRL a tuturor părţilor sociale deţinute în societate către Inter Prodcus - S.R.L., cu sediul social în satul Călugăreni, com. Călugăreni, şos. Bucureşti-Giurgiu, reprezentată legal prin administrator Cusă Cornel, anume un număr de 12.000 părţi sociale, fiecare cu o valoare nominală individuală de 10 lei şi o valoarea nominală totală de 120.000 RON, reprezentând 100% capitalul social al societăţii.
 
Asociaţii aprobă prin prezenta încetarea calităţii de administrator prin renunţarea lui Guci George la funcţia de administrator al societăţii, încetarea producând efecte de la data de 18.04.2022, ora 23.59, lui Popa Dumitru la funcţia de administrator al societăţii, încetarea producând efecte de la data de 18.04.2022, ora 23.59.
 
Transferul dreptului de proprietate asupra părţilor sociale către Inter Prodcus SRL va produce efecte de la data semnării contractului de cesiune aferent Transferului sus-menţionat.
 
De la data la care Transferul devine efectiv potrivit celor de mai sus, Guci George și Popa Dumitru îşi pierd calitatea de asociaţi ai societăţii, iar Inter Prodcus - S.R.L. devine asociatul unic al Societăţii, împreună cu toate drepturile şi obligaţiile aferente, astfel cum acestea sunt stabilite prin actul Constitutiv al Societăţii.
 
În scopul celor sus-menţionate, societatea împuterniceşte şi autorizează prin prezenta pe Oglindă & Asociații SCA, o societate civilă de avocaţi română, cu sediul în Bucureşti, str. Mântuleasa, având dreptul de a delega puterile conferite prin prezenta către oricare dintre avocaţii săi colaboratori (denumiţi individual Împuternicitul şi împreună Împuterniciţii, pentru ca în numele societăţii şi al asociaţilor acţionând în mod individual, să:

a) acţioneze în calitate de reprezentant al Societăţii, să negocieze, să aprobe şi să semneze toate documentele în legătură cu deciziile de mai sus şi să îndeplinească toate formalităţile prevăzute de lege în faţa Oficiului Registrului Comerţului şi/sau oricărei alte entităţi private sau autorităţi publice pentru punerea în aplicare a deciziilor menţionate mai sus şi, în general, să îndeplinească toate faptele şi formalităţile pentru şi în numele societăţii, după cum împuternicitul le va considera necesare sau utile în legătură cu prezenta hotărâre;


b) să semneze, să aprobe, iar dacă este cazul să modifice oricare şi toate declaraţiile şi documentele necesare implementării acestei hotărâri;

c) să solicite şi să primească orice document oficial în legătură cu implementarea oricărei şi tuturor hotărârilor societăţii;

d) în general să efectueze oricare şi toate actele şi demersurile necesare sau recomandate în interesul societăţii în scopul de a efectua operaţiunile de mai sus-menţionate.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Anunț de început de implementare în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru” pentru GEO-TUREXIM SRL

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anunț de început de implementare în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru” pentru GEO-TUREXIM SRL

02 Apr 2022 1163