Asociatul unic de la One Star Security își deschide clinică de înfrumusețare în Constanța

sursă foto  PIXABAY.COM

  • Gheorghe Ramona-Cristina, alături de alte două firme, deschid o clinică de înfrumusețare

  • Gheorghe Ramona-Cristina este asociatul unic de la One Star Security SRL, firmă de pază cu zeci de contracte importante

  • Full Service Activ - S.R.L. și Bloom Health Management - S.R.L. sunt co-fondatori

  • Una din firme este deținută de Gheorghe Marius, președintele Asociației Club Sportiv OSS Constanța

 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia cu privire la autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea firmei Bloom Health Care Med SRL
 
Sediul social a fost stabilit în municipiul Constanţa, strada Veneţia nr. 6, cam. 3, judeţul Constanţa, iar domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 862 - Activităţi de asistenţă medicală ambulatorie şi stomatologică. Capitalul social este de 500 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 50 a câte 10 lei fiecare.
 
Fondatori sunt Gheorghe Ramona-Cristina, Full Service Activ - S.R.L., cu sediul social în judeţul Constanţa, loc. Ovidiu, oraşul Ovidiu și Bloom Health Management - S.R.L., cu sediul social în judeţul Covasna, loc. Covasna, oraşul Covasna.
 
Administrator este Gheorghe Ramona-Cristina.

De altfel, clinica se va ocupa de elemente de înfrumusețare, inclusiv ginecologie, cardiologie, dermatologie, oxigenoterapie hiperbarică
 
Despre Bloom Health Management
 
Firma a fost înființată în anul 2021, cu sediul social în Covasna, pe strada Mihai Eminescu nr. 225. Asociați în firmă sunt Dan Nicolae Mihăilescu – 60%, Ramona Dimache – 25% și Valentin Popescu – 15%. Administratori sunt Ramona Dimache și Valentin Popescu.
 
Conform confidas.ro, Dan Nicolae Mihăilescu apare și în firmele Premium Development Consulting SRL (78%), Music Max Events (30%), Romanian Hospitality Management SRL (80%), iar Ramona Dimache apare în firma Premium Development Consulting SRL (22%).


 
Despre Full Service Activ SRL
 

Societatea funcționează din anul 2014 și are sediul social în Ovidiu, pe strada Amurgului nr. 95. Stan Ion Dorin – 0,48% și Marius Gheorghe – 99,52% sunt asociați în firmă, iar Stan Ion Dorin este administratorul companiei. În anul 2021, firma, care are ca activitate principală „ Alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.”, a raportat 22 de angajați, la o cifră de afaceri de 1,7 milioane lei, cu un profit de 159.009 lei.
 
Stan Ion Dorin apare și în firma Rail Operation Point SRL. Marius Gheorghe este asociat unic la Repair Mobil SRL, cât și asociat (69,46%) la Repair Mobil Plus SRL. În cea din urmă este asociat alături de Ramona-Cristina Gheorghe.
 
Ramona-Cristina Gheorghe este asociat unic la One Star Security SRL. Firma a fost înființată în 2012, cu sediul social în Portul Constanța. Administrator este Alexandru Traian Filip. În anul 2021, firma a raportat 19 milioane lei cifră de afaceri, cu un profit de 2,1 milioane lei, la un număr de 267 de angajați. Totodată, compania a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 4.007.219,76 lei, printre care se numără SN Nuclearelectrica SA, CFR Călători, CN APM SA COnstanța sau Asociația Fotbal Club Farul Constanța.
 
Gala OSS
 
Totodată, Marius Gheorghe este și președintele Asociației Club Sportiv OSS Constanța. Recent, Municipiul Constanța și Asociația Club Sportiv OSS Constanța au încheiat un contract de finanțare nerambursabilă, în vederea organizării și derulării proiectului „OSS Fighters ediția 8“ în anul 2022.
 
OSS Fighters este o gală de sporturi de contact. După cum se arată în contractul de finanțare nerambursabilă nr. 192103 încheiat pe 13 septembrie a.c., valoarea totală a proiectului este de 220.000 lei cu TVA inclus. Valoarea contractului este de 200.000 lei inclusiv TVA, sumă precizată în propunerea financiară, pe care Municipiul Constanța o va acoperi cu titlul de finanțare nerambursabilă, iar beneficiarul va contribui cu suma de 20.000 lei inclusiv TVA, reprezentând 10% din valoarea totală a finanțării și 9,10% din valoarea totală a proiectului.
 
Potrivit Registrului ONG, răspunsul fiindu-ne formulat în data de 5 mai 2022, pe lista inițială de asociați / fondatori ai Asociației Club Sportiv OSS Constanța au figurat Marius Gheorghe, Ramona - Cristina Gheorghe, Lucian Tudose și Albert Tudose, Consiliul Director fiind format din Marius Gheorghe, Lucian Tudose și Ramona - Cristina Gheorghe.
 
OSS FIGHTERS organizează evenimente sportive în parteneriat și sub egida Federației Române de Kempo. Avem colaborări strânse în realizarea de evenimente sportive cu World Kickboxing Federation (WKF) și dezvoltăm parteneriate în realizarea de evenimente sportive împreună cu World Kickboxing and Karate Union (WKU)“, conform portalului OSS.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Finanțare nerambursabilă de la bugetul local pentru ACS OSS Constanța în vederea organizării proiectului „OSS Fighters ediția 8“ (DOCUMENT)
 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 23 mai 2022

24 May 2022 1089

Președinte nou în Tribunalul Constanța

16 May 2020 2327

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 2 mai 2019

03 May 2019 1633

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 29 iunie 2018

09 Jul 2018 2020

Asociații societății One Force Security SRL, convocați. Ce hotărâri au luat

11 Mar 2018 1563

Societatea One Star Security din Constanța are alt administrator. Cine este acesta

05 Aug 2017 5356

Iată când şi unde vor vota liberalii constănţeni la alegerile europarlamentare

23 May 2014 1958