Atenție șoferi! Drumul Constanța-Tulcea, blocat

  • Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare nowcasting de tip cod galben  pentru județul Tulcea, iar în secțiunile „Galerie foto“ și „Video“  puteți vizualiza imagini cu situația drumului.
  • În paralel, reprezentanții Centrului InforTrafic  au transmis că, din cauza unei furtuni și a carosabilului umed, un TIR a derapat la intrarea în localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, și a rămas imobilizat.
Veste proastă pentru șoferi și nu numai. Drumul Constanța-Tulcea este inaccesibil în aceste momente din pricina condițiilor meteo.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare nowcasting de tip cod galben în intervalul 26 octombrie, ora 07:30 – 26 octombrie, ora 09:00.

Se vor semnala: frecvente descărcări electrice; intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua aspect de vijelie; averse ce vor depăsi 25 l/mp; izolat, grindină de mici dimensiuni.

Zone afectate: Județul Tulcea: Măcin,Babadag, Sarichioi, Isaccea, Jijila, Jurilovca, Greci, Baia, Niculițel, Topolog, Luncavița, Somova, Cerna, Carcaliu, Turcoaia, Frecăței, Mihail Kogălniceanu, Casimcea, Slava Cercheză, Nalbant, Dăeni, Mihai Bravu, Ceamurlia de Jos, Izvoarele, Stejaru, Ostrov, Văcăreni, Ciucurova, Peceneaga, Dorobanțu, Beidaud, Horia, Valea Teilor, Hamcearca, Grindu, Smârdan, I.C. Brătianu.

Desemenea, o alerta meteo Cod Galben a fost extinsă în tot județul Constanța până la ora 08.00. 

Se vor semnala frecvente descărcări electrice; intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie; averse ce vor depăsi 25 l/mp; izolat, grindină de mici dimensiuni.

Totodată, potrivit Centrului InfoTrafic, pe DN22 Constanța – Tulcea, la intrare în localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, din cauza unei furtuni și a carosabilului umed, un autocamion a derapat și a rămas imobilizat de-a latul pe suprafața de rulare. Nu sunt persoane rănite, însă circulația este întreruptă pe ambele sensuri.

Se estimează reluarea circulației, în condiții normale, în 45 de minute.

De asemenea, trafic îngreunat din cauza condițiilor meteorologice este și în zona localității Palazu Mic, pe DN 22,  unde o cantitate mare de noroi și pietre a ajuns pe carosabil. Se acționează pentru remedierea situației.
 


Citește și:  UPDATE2. Averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului Cod Galben în județele Constanța, Călărași, și Ialomița

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Drum lin către stele, în eternitate, George Nicolescu!“ Mesaje de condoleanțe transmise după decesul artistului care a lansat celebrul cântec „Eternitate“

26 Mar 2024 626

Atenție șoferi! Două transporturi agabaritice vor porni la drum din Agigea. Ce traseu vor avea

26 Mar 2024 490

Ședință CJ Constanța 28 de milioane de euro, alocați pentru modernizarea drumului dintre Techirghiol și Arsa (DOCUMENT)

26 Mar 2024 543

Proiect pe masa consilierilor din Constanța Peste 55 de milioane de lei pentru modernizarea tronsonului de drum cuprins între Tuzla și Biruința (DOCUMENT)

26 Mar 2024 396

Restricții totale de trafic rutier pe o stradă din municipiul Constanța din cauza lucrărilor de asfaltare. Ce stradă este vizată

26 Mar 2024 437

Criticul literar acad. Nicolae Manolescu, condus marți pe ultimul drum. Unde i se poate aduce un ultim omagiu

24 Mar 2024 522

Primăria Cernavodă, județul Constanța lansează licitație pentru modernizarea unui drum public (DOCUMENT)

22 Mar 2024 584

Cumpărări directe Constanța Drumuri Județene Constanța SA repară drumul pietruit DC19 Cerchezu-Măgura. Contract de aproape 180.000 de euro cu Primăria Cerchezu (DOCUMENT)

20 Mar 2024 551

Știri Portul Constanța CN APM cumpără consultanță pentru proiectul de extindere a drumului dintre Poarta 7 și podul nou de la Agigea, la intersecția cu drumul dintre Poarta 9 și Poarta 8 (DOCUMENT)

20 Mar 2024 469

Atenție, șoferi! Primăria Năvodari montează parapet metalic pe un drum important! Iată cât costă și cine va evalua lucrarea

16 Mar 2024 539

Accident cu doi morți aproape de Mangalia, în 2018! Sentință definitivă la Curtea de Apel Constanța

15 Mar 2024 921

Primăria Constanța Se recondiționează carosabilul pe strada Adamclisi. Lucrările se desfășoară cu restricții totale de trafic rutier (FOTO)

15 Mar 2024 542

IPJ Bistrița-NăsăudAlcoolul și urmările lui

05 Mar 2024 295

Porniți la drum? Cum se circulă în această dimineață pe Autostrada A2 București-Constanța

05 Mar 2024 446

Editorial! Lungul drum către casă, blocat în drumurile cu sens unic

03 Mar 2024 875