Atenție, șoferi! Încep lucrările de frezare a carosabilului pe bulevardul Tomis, între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia

  • Încep lucrările de frezare a carosabilului pe bulevardul Tomis, între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia
Procesul de modernizare a carosabilului avansează pe tronsonul amintit, după ce a fost finalizată reabilitarea porțiunii cuprinse între strada Poporului și strada Nicolae Iorga. Echipele SC Confort Urban SRL vor acționa în această noapte cu utilaje de frezare, carosabilul fiind decopertat în etapa premergătoare asfaltării.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 19:30 – 05:00.

Lucrările de frezare a carosabilului vor continua marți, 28 iulie și miercuri, 29 iulie, cu aceleași restricții de trafic.
Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.
De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

Pe bulevardul Tomis, Primăria Municipiului Constanța derulează un amplu proiect de reabilitare prin redistribuirea spațiului urban. Sensul giratoriu din dreptul Spitalului Județean Constanța a fost desființat pentru a face loc noii configurații a bulevardului care va avea benzi unice pentru mijloacele de transport în comun și două benzi de circulație cu sens unic cu direcția de mers către Piața Ovidiu. Luna viitoare vor fi impuse și restricțiile de circulație definitive pentru sensurile de mers.

Pe lângă reamenajarea părții carosabile, soluția tehnică pentru reabilitarea bulevardului Tomis implică amenajarea unei piste de biciclete, trotuare moderne dedicate pietonilor și zone cu mult spațiu verde.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În Constanța Atenție, șoferi Mai multe străzi din cartierul Tomis Nord își schimbă regimul de circulație

27 Feb 2024 751

Primăria Constanța Alte șase adăposturi de protecție civilă din municipiul Constanța au fost renovate

22 Dec 2023 932

Campania „Să dăruim copiilor din comunitate” se apropie de final. Încă mai avem o șansă să dăm o mână de ajutor

20 Dec 2023 584

Primăria Constanța Atenție, șoferi! Ultimul tronson al bulevardului 1 Decembrie 1918 va fi asfaltat începând de mâine.

21 Nov 2023 763

De ce a fost amendată Primăria Constanța de Garda de Mediu și cum vrea să scape de sancțiune

06 Mar 2021 3015

Continuă asfaltarea carosabilului pe bulevardul Mamaia, din Constanța

21 Aug 2020 1776

O nouă stradă cu sens unic, de mâine, în municipiul Constanța

22 Aug 2019 3266