Atenție, șoferi! La noapte se închide intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja!

Sursa foto: Primăria ConstantaContinuă lucrările de asfaltare a intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja. Pentru ca lucrările să se desfășoare în condiții optime, intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja (zona City Park Mall) va fi închisă circulației rutiere în noaptea de 30.05.2023 spre 31.05.2023, de la ora 22:00 la ora 05:00.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, lucrările de asfaltare se desfășoară pe timpul nopții pentru a nu îngreuna circulația rutieră pe timp de zi.

„Rugăm constănțenii să evite această intersecție în intervalul orar menționat și să folosească rute ocolitoare.
Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.
Lucrările sunt incluse în proiectul de îmbunătățire a mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia (bulevardul 1 Decembrie 1918 și bulevardul Alexandru Lăpușneanu)“ - au mai precizat reprezentanții MAI.


Traseul cuprins între Gara CFR și stațiunea Mamaia va fi complet reconfigurat.  În ceea ce privește amenajările urbane, vorbim despre stații de transport public modernizate, mobilier urban inteligent alimentat de energie solară prevăzut cu senzori pentru măsurarea calității aerului, sisteme de informare cetățeni cu mesaje variabile, o rețea nouă de iluminat public pentru carosabil, iluminat smart la trecerile pentru pietoni, spații verzi și sistem de irigații.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.