Atmosfera de sarbatoare la Zilele orasului Harsova

harsova_primar_nadrag_tudor1.jpgPrimarul Tudor Nădrag a pregătit o petrecere ce va dura trei zile şi trei nopţi, dedicată hârşovenilor, dar şi oaspeţilor

Oraşul Hârşova este în sărbătoare, în acest sfârşit de săptămână. Primarul Tudor Nădrag a pregătit un program de zile mari pentru locuitorii oraşului, dar şi pentru oaspeţi, cu ocazia celei de-a VI-a ediţii a Zilelor oraşului Hârşova.

Petrecerea începe astăzi, la ora 10.00, în Piaţa 1 Decembrie, situată în centrul oraşului. Desfăşurătorul zilei include un concurs de table pentru pensionari, concurs de handbal, precum şi o serie de ceremonii dedicate hârşovenilor. La ora 13.00 se va organiza o festivitate specială, dedicată unui număr de patru cupluri care serbează împlinirea a 50 de ani de la căsătorie. Sărbătoriţii vor participa la o masă festivă şi vor primi din partea administraţiei locale câte un premiu simbolic în bani. De asemenea, va fi organizat un spectacol susţinut de ansambluri folclorice din zonă, intitulat sugestiv „Confluenţe etnice". Deschiderea oficială a sărbătorii va avea loc începând cu ora 19.00, cu un spectacol susţinut de artişti profesionişti.

Mâine, 3 octombrie, programul va începe la aceeaşi oră, cu un concurs de handbal, urmat de lansarea cărţii lui Tudor Costache şi de un concurs de desene pe asfalt, la care vor participa preşcolari de la Grădiniţele Tic Pitic şi Prichindel, precum şi elevi din clasele I şi II, din cadrul Liceului Teoretic şi Şcolii generale. La ora 13.00 va avea loc întâlnirea cu „Fiii satului", urmată de o expoziţie chinologică. Va urma, de la ora 16.00, un nou spectacol susţinut de ansambluri folclorice din zona Hârşova, după care, de la 18.30, publicul va urmări o demonstraţie de taekwondo, susţinută de membrii Asiart Hârşova. De la ora 19.00 vor urca pe scenă artişti profesionişti care vor întreţine atmosfera de petrecere până la lăsarea nopţii.

Ziua Recoltei, a treia zi de petrecere

Duminică, 4 octombrie, în continuarea manifestărilor dedicate Zilelor oraşului Hârşova, primăria organizează Ziua Recoltei. Programul va include un nou spectacol susţinut de ansamblurile folclorice din zonă, după care, de la ora 10.00, vor urca pe scenă artişti profesionişti. Ziua Recoltei va continua cu o expoziţie gastronomică şi cu un seminar cu tema „Eliminarea barierelor comunicării". Pe scena amenajată în piaţa din centrul oraşului vor urca artişti precum Vivi Petcu, Mircea Cazan, Marin Palii, Gigi Luca, Laurenţiu Vlad, Nelu Băescu, Ciro de Luca, Trupa Record, Mihai Trăistariu, Laura Hăidău, Ion Amititeloaie, Mihaela, Liliana Mitrana, Puiu şi Jul, Rele Luncan, Alexandru Jidveianu şi Ileana Ciuculete.

Potrivit primarului, pentru organizarea serbărilor din aceste zile s-au aprobat 30.000 lei de la bugetul local, la care se adaugă o sumă egală din contribuţia diverşilor sponsori de pe plan local. „Sper ca din totalul de 60.000 lei să nu cheltuim decât 40.000", ne-a declarat primarul Tudor Nădrag.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

SURMELIS ARGENTINA PUSA

25 Jun, 2010 16:53

200 de LOCURI DE MUNCA in domeniul producerii ENERGIEI ELECTRICE harsovene,in LOCUL a 1600 de LOCURI DE MUNCA in AGRICULTURA locala.De ce ??? Interes politic al OPOZITIEI orasului HARSOVA de Constanta.

SURMELIS ARGENTINA PUSA

09 Jan, 2010 18:14

Cum sa fie bine in orasul HARSOVA de Constanta daca sef la Politia de Frontiera este MARIUS BOSTAN un traficant de droguri si proxenet ??? Cine l-a ajutat pe acest INFRACTOR NEPEDEPSIT sa intre in POLITIE ??? EU ??? SIGUR ,NU!!! PNL-ul prin persoana liberalului securisto-comunist IONEL CHIRITA,, este vinovatul principal.

geo

06 Nov, 2009 05:10

decat sa ne certam si sa acuzam pe unul si pe altu k face anumite lucruri care noua cetatenilor nu ne convin sau mai rau nu fac nimik acesti domni care se consiera primari si oameni de frunte pe care noi iam ales mai bine deschidem bine ochii si realizam k in orasul nostru nu face nimeni nimic si totul este pur si simplu o mare adunatura de huligani kre ne aburesc cu promisiuni si altele si cre sau pus bine intrun scaun confortabil din care uita sa se mai ridice si sa vada ce se petrece cu adevarat in orasul nostru suntem toti niste lasi pt k au ajuns sa ne conduca tigani talhari si scandalagi ne e pur si simplu frica sa mai esim la o plimbare fara sa dam nas in nas cu huligani k sa nu mai vorbesc de masurile luate de politia harsova k´care si ei se tem la randul lor pt k se gandesc ca au familie si copii .Harsova a fost un oras cu dezvoltare economica mare acum e doar o ruina o veke amintire a vremurilor de mult apuse si ce mai pot sa fak distinsi domnii primari va zic sincer eu unu mam sturat sa tot ascult vorbe arunkte in vant eu zic ca e vremea sa se treaca si la fapte si dak noi locuitori orasului nu ne implicam atunci altii de ce ar faceo ?

Harsoveanu

04 Nov, 2009 15:27

ce puteti face in orasul uitat de timp,inafara de politica,se vede ca alta ocupatie nu aveti,va domineaza TIGANII.De unde atata cultura,de la tigani?Dati-le lor merite de onoare a orasului ca merita,n-o sa va civilizati nici in 2000 de ani,cu mentalitatea voastra de comunisti,mai cascati gura si pe la alte tari civilizate si invatati daca puteti,nu va mai dati cu presupusu si pune-ti mana la treba daca vreti realizari.Istoeria orasului ati cam uitat-o,mai bine ati organiza ceva bun,serios in acest oras,nu barfe si minciuni.

surmelis argentina pusa

20 Oct, 2009 08:59

DE CATE ORI ACTELE NU AU FOST MODIFICATE ?! AVEM SI UN SPECIALIST IN ORAS ,IN DOMENIUL ASTA.

ioana harsova

19 Oct, 2009 11:05

Asa ar trebui dar solistii dobrogei au venit si fara bani de multe ori sau pe o simbolica suma draga SURMELIS ,insa sigur NU au fost luati in seama ca le poate canta dealde BAESCU et compani. Ce-l intereseaza pe PRIMAR autenticul- sa fie ceva sa nu se zica, ca nu s-a implicat si GATA ,BANII s-au dus NU conteaxa pe ce si CUI s-au dat - ACTELE vorbesc.

surmelis argentina pusa

18 Oct, 2009 17:40

CALITATEA COSTA BANI MULTI.

ioana harsova

18 Oct, 2009 12:00

solistii cantecului dobrogean au trimis faxuri ptr a se prezenta la aceste evenimente insa NIMENI NU LE-A LUAT IN SEAMA - INTREBATI-O pe D-na VULPE >>>>de la CULTURA si pe D-l PRIMAR de ce aduce pe scena TOATE SCURSURILE SOCIETATII si nu VALORILE CANTECULUI POPULAR AUTENTIC .

surmelis argentina pusa

04 Oct, 2009 10:25

Festivitatea speciala dedicata unui numar de patru cupluri care serbeaza implinirea a 50 de ani de la casatorie si care au primit din partea primariei orasului Harsova de Constanta o masa festiva alaturi de organizatori si cate un premiu simbolic in bani ,a fost organizata la "BARUL LUI BURIU" din orasul Harsova. Bun "barul lui buriu", dar ii lipseste un lucru: o ANTICAMERA INCHISA ,care sa faca legatura intre PIZZA-rie si TERASA acestuia, deoarece saracii ospatari ieseau cu farfuriile in maini, coborau doua trepte ,faceau cativa pasi cu mancarea prin PLOAIE,apoi urcau trei trepte si trebuiau cu coatele sa deschida usa ,pana cand badigardul barului a fost pus pe post de "usier". Domnul primar ,TUDOR NADRAG ,a incercat sa stea putin afara ,dar a trebuit sa sufere frigul si ploaia ,alaturi de alti cativa cetateni ai orasului Harsova .

surmelis argentina pusa

04 Oct, 2009 08:04

"INVIZIBILULUl". Nu stiu despre ce functie vorbesti dar sunt sigura ca am ramas fara :familie,copil, serviciu si rude. Intrebarea este urmatoarea : Cine are INTERES de a ma DISTRUGE ,bucatica cu bucatica ? Nu crezi ca am tot dreptul de a ma lupta cu presupusii vinovati,pana la aflarea ADEVARULUI? Ce se va intampla mai departe ,nu stiu. Om trai si om vedea!

surmelis argentina pusa

04 Oct, 2009 07:49

"INVIZIBILUL" are probleme psihice.In primul rand un om cum este d-l IONEL CHIRITA ,n-o sa-l vezi niciodata sa bea mai mult de un paharel mic de vin ,deoarece are diabet. In al doilea rand acest domn,IONEL CHIRITA ,este impins de la spate de "iubitoarea "sa sotie, in viata politica, care te URCA dar te si coboara inapoi in saracie si de ce nu si puscarie.

pt pusa-pnl-ista SURMELIS UNDE ESTI?

03 Oct, 2009 22:58

MAI SURMELIS TE ASTEPT LA BAUTE CU CHIRITA,POATE II FACI CAMPANIE! HA,HA HA ! AI RAMAS FARA FUNCTIE!

un fost muncitor de la Flamura

03 Oct, 2009 16:01

Da e bine, Sa traim bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! Doar unii, binenteles.

surmelis argentina pusa

03 Oct, 2009 11:06

Vremea nu tine cu sarbatoarea "Ziua Recoltei" din orasul Harsova de Constanta.

Ionescu

02 Oct, 2009 12:37

Domnule Primar, De ce nu invitati la Zilele Harsovei si alti fii ai orasului decat cei care sunt invitati de obicei? Sunt multe personalitati indeosebi din invatamant, plecate cu ani in urma din Harsova si care nu sunt luate in seama. De ce nu le dati titlul de cetateni de onoare? Va e frica? Cumnatei dumitale i-ai dat acest titlu. Ce mari merite are in afara de faptul ca preda la o ,,privata'? Demonstrezi ca n-ai nimic in comun cu cultura. Nu esti decat un jalnic traseist politic si un primar pe care Harsova il merita. Poti face dumneata o mie de sarbatori. Harsova este un oras in ruina, un ,,never land" prafuit si mediocru. Poate mai prinzi un mandat ca sa chemi aceiasi oameni, de nimic, ca si dumneata. Asa sa iti ajute Dumnezeu!

Georgescu

02 Oct, 2009 08:15

Domnule primar, vreau sa va intreb, cand veti invita la spectacolele organizate in orasul nostru si interpretii nostri dobrogeni? Aneta Stan, Floarea Tanasescu, Constantin Badea, Victoria Vlase, Geta Nechifor, geta Mocanu, Sirma Granzulea Pe ei cand ii putem aplauda pe scenele din Harsova?

Articole asemanatoare

Black Coffee, DJ-ul desemnat Man of The Year în 2023, completează lineup-ul ediției 2024 a festivalului Untold

16 Apr 2024 367

Artist Talk cu Lia Perjovschi și Dan Perjovschi la Muzeul de Artă Brașov

10 Apr 2024 248

Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive, urcă pe scena principală de la UNTOLD

04 Apr 2024 427

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 1920

LIVE TEXT Expoziția „Praguri”, la Muzeul „Ion Jalea”. Constănțenii, invitați să admire fotografii ce explorează ideea de amintiri și locuri ale copilăriei din satele Dobrogei (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 887

Expoziție de fotografie „Praguri”, a artistei Iris Maria Tușa, la Muzeul „Ion Jalea” Constanța

26 Mar 2024 548

Vernisajul expoziției „Praguri” al artistei Iris Maria Tușa este găzduit de Muzeul „Ion Jalea” Constanța

25 Mar 2024 494

„Elixirul dragostei”, eveniment la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța

12 Mar 2024 605

În județul Constanța Aviatorul Rață Vasile a decedat. Mesajul transmis de familia sa

08 Mar 2024 943

Artist Talk susținut de Alexandru Rădvan la Muzeul de Artă Constanța

23 Feb 2024 557

Muzeul de Artă Constanța sărbătorește Ziua Națională Constantin Brâncuși

19 Feb 2024 523

INNA va urca pe scena principală a festivalului UNTOLD Dubai

07 Feb 2024 583

Expoziție de artă la Muzeul Marinei Române din Constanța

01 Feb 2024 867

Cunoscută artistă din România a murit chiar de ziua de naștere. Avea doar 38 de ani

22 Jan 2024 2388

Bianca Boeroiu a câștigat premiul Emmy la categoria „Machiaj contemporan remarcabil”

11 Jan 2024 891