Au făcut și declarații! Tineri cu un comportament suspect au atras atenția jandarmilor din Tulcea. Ce au găsit oamenii legii asupra lor

Comportamentul suspect al unor tineri a condus la identificarea unor produse susceptibile de a avea efecte psihoactive de către jandarmii tulceni. 

Duminică, 05 martie 2023, în jurul orei 04.00, un echipaj de jandarmerie a observat șase tineri, care se aflau lângă un autoturism, în municipiul Tulcea, având un comportament suspect., informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea. 

Jandarmii au procedat la legitimarea acestora și întrebat fiind proprietarul autoturismului dacă deține obiecte interzise, acesta a prezentat forțelor de ordine o borsetă pe care o ținea sub unul dintre scaunele autoturismului. În interiorul borsetei se afla o pungă transparentă ce conținea mai multe resturi vegetale cu un miros puternic.

De asemenea, jandarmii au găsit și în interiorul portbagajului o cutie care conținea o pungă transparentă plină de resturi vegetale.

Cu ocazia controlului corporal preventiv, s-a găsit un dispozitiv de mărunțit (grinder) un pachet de filtre pentru confecționarea țigaretelor, un pachet de țigări și un cuțit tip macetă.

Tinerii, patru băieți și două fete, cu vârste cuprinse între 20 și 34 ani, au declarat că au petrecut într-un club, după care au mers în mașina unuia dintre ei, au consumat alcool și au fumat mai multe tipuri de țigări. Doar unul dintre ei a declarat că după ce a consumat alcool, a adormit și s-a trezit tocmai când au venit jandarmii., mai transmite sursa citată. 

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.

Alte 17 sancțiuni contravenționale, dintre care 7 avertismente, au fost aplicate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână, valoarea amenzilor fiind de peste 4.000 lei.

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru următoarele fapte: consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, lăsarea în libertate a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane, provocarea la scandal în locuri publice, refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității și neprezentarea permisului de pescuit.

De asemenea, jandarmii tulceni au acordat sprijin la constatarea a cinci infracțiuni (lovirea sau alte violențe, conducere auto fără permis și conducere auto sub influența alcoolului) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte., a mai precizat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea.  

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Bărbat prins de jandarmi cu substanțe interzise. A motivat că le găsise în bluza abia cumpărată (FOTO)

29 May 2024 209

Peste 1.500 de persoane, legitimate în acțiunea Blocada. Ce spun polițiștii din Constanța

27 May 2024 372

Arestați la Constanța pentru trafic de droguri de mare risc (FOTO+VIDEO)

27 May 2024 531

România 30 de zile de arest pentru un șofer bulgar, prins de polițiștii de frontieră cu 40 kg de droguri, la Calafat

24 May 2024 368

Bărbat din Tulcea, cercetat pentru trafic de droguri de risc. Iată ce au constatat polițiștii (GALERIE FOTO)

24 May 2024 318

Știri Constanța Tânăr depistat cu substanțe interzise într-o stație de autobuz de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

24 May 2024 476

Știri Constanța Activități de prevenire şi informare a elevilor constanţeni cu privire la riscurile consumului de droguri (FOTO)

23 May 2024 346

Poliția RomânăBCCO Timișoara - droguri

22 May 2024 301

Polițiștii din Constanța rețin permise și aplică amenzi într-o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră

21 May 2024 495

Constanța se pregătește pentru scanere de ultimă generație în punctele vamale

21 May 2024 445

Droguri la Sunwaves! Cetățean britanic, condamnat la Constanța

21 May 2024 465

Poliția RomânăBCCO București - trafic de droguri

21 May 2024 257

Poliția RomânăBCCO Oradea-droguri

20 May 2024 238

Știri Constanța Șofer suspect de consum de substanțe psihoactive, pe bulevardul Tomis

18 May 2024 741

Știri Constanța Activități desfășurate de polițiști în „Săptămâna școală în siguranță”

17 May 2024 501