Au făcut și declarații! Tineri cu un comportament suspect au atras atenția jandarmilor din Tulcea. Ce au găsit oamenii legii asupra lor

Comportamentul suspect al unor tineri a condus la identificarea unor produse susceptibile de a avea efecte psihoactive de către jandarmii tulceni. 

Duminică, 05 martie 2023, în jurul orei 04.00, un echipaj de jandarmerie a observat șase tineri, care se aflau lângă un autoturism, în municipiul Tulcea, având un comportament suspect., informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea. 

Jandarmii au procedat la legitimarea acestora și întrebat fiind proprietarul autoturismului dacă deține obiecte interzise, acesta a prezentat forțelor de ordine o borsetă pe care o ținea sub unul dintre scaunele autoturismului. În interiorul borsetei se afla o pungă transparentă ce conținea mai multe resturi vegetale cu un miros puternic.

De asemenea, jandarmii au găsit și în interiorul portbagajului o cutie care conținea o pungă transparentă plină de resturi vegetale.

Cu ocazia controlului corporal preventiv, s-a găsit un dispozitiv de mărunțit (grinder) un pachet de filtre pentru confecționarea țigaretelor, un pachet de țigări și un cuțit tip macetă.

Tinerii, patru băieți și două fete, cu vârste cuprinse între 20 și 34 ani, au declarat că au petrecut într-un club, după care au mers în mașina unuia dintre ei, au consumat alcool și au fumat mai multe tipuri de țigări. Doar unul dintre ei a declarat că după ce a consumat alcool, a adormit și s-a trezit tocmai când au venit jandarmii., mai transmite sursa citată. 

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.

Alte 17 sancțiuni contravenționale, dintre care 7 avertismente, au fost aplicate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână, valoarea amenzilor fiind de peste 4.000 lei.

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru următoarele fapte: consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, lăsarea în libertate a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane, provocarea la scandal în locuri publice, refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității și neprezentarea permisului de pescuit.

De asemenea, jandarmii tulceni au acordat sprijin la constatarea a cinci infracțiuni (lovirea sau alte violențe, conducere auto fără permis și conducere auto sub influența alcoolului) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte., a mai precizat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea.  

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Raporturi sexuale întrerupte de polițiști, în apropierea unei intersecții din Constanța!

02 Jun 2023 309

Luptători MMA din Tulcea, trimiși în judecată de DIICOT! Procesul amânat

30 May 2023 630

Trei bărbați au ajuns în Penitenciarul Poarta Albă. Cât timp vor petrece după gratii pentru trafic de droguri

27 May 2023 664

DIICOT - aproape 100 de persoane, reținute

26 May 2023 828

Percheziții la Constanța la un suspect de trafic de droguri de risc în formă continuată

26 May 2023 743

Poliția RomânăPercheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri

25 May 2023 361

4000 de membri, printre care și minori Reţea de traficanţi de droguri care vindea prin intervediul unui grup online, destructurată (FOTO)

25 May 2023 529

Cetăţean peruan, trimis în judecată după ce a fost depistat pe Aeroportul Henri Coandă cu cocaină (FOTO)

25 May 2023 439

Acțiune de amploare! Percheziții la suspecți de trafic de droguri și trafic de persoane

25 May 2023 621

Oficial de la IPJ Tulcea Surpriză pentru polițiști într-un mijloc de transport în comun ce se deplasa pe ruta Tulcea-Constanța

23 May 2023 572

Percheziții la persoane suspectate de trafic de droguri! Un bărbat și o femeie, după gratii

18 May 2023 475

Percheziții Minoră exploatată sexual într-un apartament din Constanța! Arest prelungit pentru mai multe persoane

17 May 2023 927

IPJ BrăilaPrevenirea consumului de droguri

17 May 2023 359

Poliția Română - Cercetat pentru trafic de droguri

16 May 2023 354

Fostul șef al CRPECA Constanța, Marius Oprișan avertizează „Etnobotanicele au revenit în magazinele fizice și online!"

14 May 2023 747