Au fost înlocuite toate panourile din Mamaia. Motivul (FOTO)


Au fost înlocuite toate panourile din Mamaia! 

Primăria municipiului Constanța, prin societatea Confort Urban SRL, a finalizat procesul de înlocuire a panourilor de informare din parcările ce aparțin Zonei 2 pe raza Stațiunii Mamaia. 

În conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța, aprobat prin H.C.L. 123/2021 cu modificările și completările ulterioare, în parcările semnalizate ca Zona 2 de taxare a municipiului Constanța anumite locuri de parcare sunt semnalizate ca fiind rezervate prin contracte de închiriere încheiate cu societatea Confort Urban SRL. Plăcuța aferentă semnalizării contractelor de închiriere prevăzută în Anexa 4 a Regulamentului este similară celei de reședință, însă este de culoare albastră (RAL 5012) și conține numărul contractului de închiriere. Atragem atenția cetățenilor cu privire la faptul că ocuparea fără drept a locurilor de parcare rezervate prin contract de închiriere se sancționează contravențional. 

Cu privire la locația contractelor de închiriere, societatea Confort Urban SRL va pune la dispoziția cetățenilor în cel mai scurt timp o hartă interactivă pe website-ul societății la secțiunea Administrare Parcări (https://conforturban-ct.ro/parcari/) ce va conține numărul contractului de închiriere și numărul locurilor de parcare ce face obiectul contractului. 

În conformitate cu Regulamentul în vigoare, parcările de reședință constituie Zona 3 de taxare a municipiului. În intervalul orar 16:00 - 08:00 de luni - vineri, precum și în weekend și zilele de sărbătoare legală în intervalul orar 00:00 - 24:00, locurile de parcare de reședință sunt rezervate exclusiv titularilor autorizațiilor de rezervare loc parcare de reședință emise de Primăria municipiului Constanța.

În afara programului menționat anterior, locurile de parcare de reședință pot fi utilizate de către orice altă persoană decât titularul autorizației doar cu plata tarifului/taxei prevăzute. 


Care sunt tarifele 

Pentru ocuparea unui loc de parcare de reședință în intervalul orar 08:00 - 16:00 de luni - vineri cu excepția zilelor de sărbătoare legală, sunt valabile următoarele tarife achitate: 

- taxa de parcare aplicabilă Zonei 3 (autorizația de rezervare loc parcare de reședință). De exemplu, dacă aveți achitată o autorizație de rezervare loc parcare de reședință puteți utiliza și restul locurilor de parcare de reședință de pe raza municipiului Constanța în intervalul menționat; 


- orice tarif orar achitat pentru Zona 0, 1 si 2 de taxare a municipiului Constanța în perioada de valabilitate; 

- abonamentul anual Zona 2 la tariful de 199 lei TVA inclus, abonament fără rezervare de loc ce vă permite să parcați în Zona 2 și Zona 3 fără să mai achitați vreun alt tarif. Abonamentul se achită la casieriile SPIT sau online https://etax.spit-ct.ro/#plataTaxaParcareAnuala; 

- abonamentul destinat persoanelor juridice, fizice autorizate și persoanelor fizice la tariful de 399 lei/luna TVA inclus sau la tariful anual de 4000 lei TVA inclus, abonament fără rezervare de loc ce vă permite să parcați în Zona 0, 1, 2 si 3 de taxare a municipiului Constanța. Abonamentul lunar poate fi achitat din aplicația Constanta Parking sau online pe website-ul: https://payment.uppark.io/ sau în urma unei solicitari pe adresa secretariat@conforturban-ct.ro, în urma căreia se va emite o factură proformă pentru achitarea contravalorii în contul curent al societății Confort Urban SRL. Abonamentul anual poate fi obtinut la momentul actual doar în urma unei solicitări pe adresa secretariat@conforturban-ct.ro în modalitatea descrisă anterior. 


Ce trebuie să știe ​Riveranii din zona peninsulară

Cu privire la Zona Peninsulară a municipiului Constanța (zona delimitată de bulevardul Ferdinand, strada Mihai Viteazu, strada Traian) aceasta este încadrată ca Zona 0 de taxare a municipiului Constanța.

Riveranii din zona peninsulară beneficiază la cerere de abonament la tariful anual de 199 lei TVA inclus, abonamentul este fără rezervare de loc si permite utilizarea locurilor de parcare din zona peninsulară, iar cererea este soluționată de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Parcare nouă la Poarta 9 din Portul Constanța. Iată ce a decis Mediul!

27 May 2023 763

Artateliers Project SRL și Tera Design Studio SRL, licitații câștigate la Academia Navală Mircea cel Bătrân din Constanța (DOCUMENTE)

27 May 2023 651

Doi șoferi, condamnați definitiv după o tragedie rutieră în județul Constanța! (FOTO+VIDEO)

25 May 2023 825

Atenție, șoferi! Se lucrează pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între Pescărie și strada Soveja. Evitați să parcați în zonă

24 May 2023 473

Restaurantul La Scoica din Constanța va avea o parcare nouă

20 May 2023 1495

Confort Urban SRL solicită acord de mediu pentru construirea primei parcări supraetajate din oraș. Unde va fi situată?

17 May 2023 2128

Prima parcare de tip "park and ride" inaugurată în municipiul Tulcea

15 May 2023 727

Amendă de 60.000 de lei dată de Garda de Mediu Controlul la organizarea de șantier din zona Poarta 1 Port Constanța, la final. Date oficiale de la Garda de Mediu (FOTO)

15 May 2023 742

Primăria Constanța, obligată în instanță să emită un abonament de parcare! „Autoritatea publică, prin tăcerea iniţială şi răspunsul formulat la cererea ulterioară, a refuzat nejustificat emiterea abonamentului solicitat“

13 May 2023 4407

Ce tarife vor achita pentru parcare constănțenii și turiștii care aleg să îți petreacă vacanța în Stațiunea Mamaia

10 May 2023 899

Parcare și pergolă de protecție pentru un bloc de opt etaje, din Constanța. Cine a cerut acordul de mediu

09 May 2023 733

Constănțeanul supărat Florin Cocargeanu, viceprimar Constanţa - „Vergil Chiţac a decis soarta Creşei nr. 6 de pe Aleea Topolog. În locul ei va fi construită o parcare supraetajată”!

08 May 2023 3311

Cât vor achita turiștii și constănțenii în sezon pentru un loc de parcare în Stațiunea Mamaia și în municipiul Constanța

04 May 2023 2172

Cine face parte din echipa care va implementa proiectul parcare supraetajată zona Casa de Cultură din Constanța?

01 May 2023 1190

Contract de 65 milioane lei Ce firme se vor ocupa de înființarea transportului în comun din Eforie? (DOCUMENT)

01 May 2023 1235