Au fost revocaţi trei administratori Modificări în Everest Investiţii şi Consultanţă, firmă cunoscută prin prisma City Park Constanţa

NEPI Bucharest Two SRL şi NEPI Four Real Estate Solutions SRL, asociaţi în societatea Everest Investiţii şi Consultanţă SRL, au decis în Adunarea Generală din 24 martie revocarea administratorilor Cristian Sorin BadeaAdrian Chiriac şi Mirela Florenţa Covaşă. Reamintim că societatea Everest Investiţii şi Consultanţă SRL a vândut în anul 2013 fondului sud-african de investiţii NEPI centrul comercial City Park Constanţa.
 
De asemenea, a fost aprobată descărcarea celor trei administratori de toate îndatoririle şi răspunderea pentru modul de administrare a societăţii de la data ultimei descărcări de gestiune şi până la data revocării lor.

Nu în ultimul rând, a fost aprobată numirea societăţii NEPI Investment Managment SRL în calitate de administrator al Everest Investiţii şi Consultanţă SRL, pe o durată nelimitată.
 
Cristian Sorin Badea, Adrian Chiriac şi Mirela Florenţa Covaşă au fost aleşi reprezentanţi ai administratorului NEPI Investment Managment SRL. Mai precizăm că în calitate de administratori au mai fost numiţi Iuliu Bartha Stet şi Ovidiu Andrei Pop.
 
O altă hotărâre adoptată în Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii Everest Investiţii şi Consultanţă SRL din 24 martie se referă la modificarea obiectului secundar de activitate, prin adăugarea următoarelor activităţi: activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, alte activităţi recreative şi distractive, activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre. La acestea se adaugă autorizarea următoarelor activităţi la punctul de lucru situat în Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C: activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, activităţi de organizare a expoziţiilor, târgurilor, congreselor. Precizăm că hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor SC Everest Investiţii şi Consultanţă SRL a fost publicată în Montorul Oficial din 18 aprilie.

Un nou act de la Primăria Constanţa

De altfel, pe data de 26 mai, Everest Investiţii şi Consultanţă SA a obţinut de la Primăria Constanţa Autorizaţia de Construire nr. 1004 pentru NEPI Five Property Development SRL. Actul emis de municipalitate constă în „Modificare AC nr. 357/04.03.2015 «Extindere imobil existent S+P+1E+Etaj tehnic complex comercial cu corp 2S+P+1E parţial şi terasă pentru parcaj şi organizare de şantier. Investiţie realizată de SC NEPI Five Property Development SRL conform contractului privind acordarea unor drepturi de superficie şi transferul drepturilor de construire şi dezvoltare» prin modificări structurale, recompartimentări interioare, realizare curte service“, realizat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C.

Despre Everest Investiţii şi Consultanţa SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma Everest Investiţii şi Consultanţă SRL a fost înmatriculată în anul 2005 şi are sediul social în Bucureşti, strada Barbu Văcărescu nr. 301-311. Are un capital social subscris de 90.000 de lei, compus din 9.000 de părţi sociale. Asociaţi persoane juridice sunt NEPI Bucharest Two SRL, cu 0,01% din capitalul social, şi NEPI Four Real Estate Solutions SRL, cu 99,99% din capitalul social. Administratorii societăţi sunt Ovidiu Andrei Pop, născut pe 31.08.1977, în Câmpulung, Argeş, Iuliu Bartha Şteţ, născut pe 25.05.1976, în Cluj-Napoca, Cluj, şi NEPI Investment Management SRL, reprezentată de Mirela Florenţa CovaşăAdrian Chiriac şi Cristian Sorin Badea. Activitatea principală a firmei Everest Investiţii şi Consultanţa SRL constă în „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.
 
Aşa cum reiese din informaţiile furnizate de Registrul Comerţului, NEPI Five Property Development SRL a fost înmatriculată în anul 2013 şi are sediul social în municipiul Bucureşti, strada Barbu Văcărescu. Firma este deţinută de NE Property Cooperatief UA, cu sediul în Olanda, Amsterdam, cu 99,9% din capitalul social, şi NEPI Bucharest Two SRL, cu 0,1% din capitalul social. Administratorii firmei, care desfăşoară „activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management“, sunt Iuliu Bartha Şteţ, Ovidiu Andrei Pop, NEPI Investment Management, reprezentată de
Mirela Florenţa Covaşă, Adrian Chiriac şi Cristian Sorin Badea.
 
Reamintim că fondul sud-african de investiţii NEPI a achiziţionat, în luna decembrie 2013, prin intermediul NEPI Four Real Estate Solutions şi NEPI Bucharest Two, centrul comercial City Park Constanţa, cu o suprafaţă închiriabilă brută de 29.284 de metri pătraţi, de la SC Everest Investiţii şi Consultanţă SRL. Odată cu centrul comercial din Constanţa, cei de la NEPI au cumpărat şi proiectul de extindere. Precizăm că, în noiembrie 2014, societatea Everest Investiţii şi Consultanţă SRL îl avea ca asociat pe Triad Trading BV, cu sediul în Olanda 111 Hessenbergweg, 1101 BS, Amsterdam Zuidoost. După un timp, mallul a ajuns la NEPI Five Property Development SRL, firmă înfiinţată în anul 2013.

Citeşte şi

Concesionări şi retrocedări cu dedicaţie City Park Mall, o afacere premeditată de Radu Mazăre încă din 2000 (I) (galerie foto+document)

Concesionări şi retrocedări cu dedicaţie City Park Mall, o afacere premeditată de Radu Mazăre încă din 2000 (II) (galerie foto + documente)
 
UPDATE. Raluca Vasilescu, PR NEPI - „City Park Mall nu se extinde în parc“. City Park Mall „înghite“ şi mai mult din Parcul Tăbăcărie NEPI vrea să se extindă cu încă două corpuri. Constănţenii se pot opune! (documente)

Afacere dezvoltată pe teren retrocedat Au început lucrările de extindere a centrului comercial ridicat în Parcul Tăbăcărie (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi administratori ai City Park Constanţa au fost revocaţi

27 Jul 2018 3593

Everest Investiţii şi Consultanţă SRL, proprietarul terenului pe care se află City Park Mall Constanţa, şi-a schimbat numele

02 Oct 2017 2975

UPDATE. Alte modificări la City Park Mall Ce a depus NEPI Five Property Development la APM Constanţa

26 Apr 2017 7623

Noi modificări la City Park Mall! Ce şi-au propus investitorii să supraetajeze

16 Feb 2017 5879

City Park Mall, din nou modificat! Cum pot influenţa constănţenii proiectul NEPI Five Property Development

09 Feb 2017 7170

Modificări la City Park Mall? Ce act a obţinut NEPI Five Property Development de la Primăria Constanţa

06 Oct 2016 6215

Cunoscută prin prisma City Park Constanţa Modificări importante în Everest Investiţii şi Consultanţă

30 Jan 2016 3100