Actualitate

Autoritatea Navală Română va repara un ponton de acostare (document)

Autoritatea Navală Română intenționează să reabiliteze pontonul plutitor din Portul Bechet. În acest sens, va fi organizată o procedură de achiziție publică pentru atribuirea serviciilor de reparare și întreținere a structurilor plutitoare din Portul Bechet.
 
Data-limită de depunere a ofertelor este 15 octombrie. Conform anunțului de participare, valoarea estimată a contractului este de 8.400 de lei. Criteriul de atribuire a contractului este “prețul cel mai scăzut” al ofertei care corespunde solicitărilor din caietul de sarcini, calculat la valoarea totală a ofertei.
 
Potrivit caietului de sarcini, serviciile constau în operații necesare (manoperă și materiale) pentru revopsirea pontonului. Caracteristicile tehnice ale pontonului sunt: lungimea maximă de 15,13 metri, lățimea maximă de 7,91 metri și un pescaj de 0,80 metri. Înălțimea ar trebui să fie 2,0 metri și o adâncime maximă de 31.15 metri cubi.
 
Lucrările constau în perierea mecanică a punții și a suprastructurii pontonului (pregătirea suportului în vederea aplicării protecțiilor prin vopsire), ștergerea de praf și decaparea suprafețelor metalice, izolarea geamurilor și a ușilor, aplicarea unui strat de grund la puntea și pe toată suprastructura pontonului și aplicarea unui strat de vopsea la puntea și pe toată structura pontonului.
 
Contractantul, pe lângă executarea în bune condiții a contractului, se va ocupa și de furnizarea materialelor necesare pentru vopsire și asigurarea uneltelor, a sculelor și a dispozitivelor pentru efectuarea lucrărilor cuprinse în ofertă.
 
Timpul de execuție este de șapte zile de la data înaintării notei, iar garanția trebuie să fie 24 de luni de la data semnării. Plata se va efectua în maximum 30 de zile de la data emiterii facturii fiscale.
 
Serviciile cuprinse în contractul „Reparație curentă ponton acostare PA 1889” constau în lucrări de reparare și întreținere a structurilor plutitoare care se află în dotarea Căpităniei Zonale din Turnu Severin, județul Mehedinți, și care în prezent sunt în stare de plutire în Portul Bechet.
 
Prestatorul se obligă să execute servicii de reparații curente și întreținere la pontonul de acostare conform cerințelor din caietul de sarcini. Condițiile de participare pe care trebuie să le îndeplinească cei interesați sunt: ofertele se încarcă în catalogul electronic SEAP, iar fiecare operator economic ce depune oferta trebuie să aibă cod CAEN autorizat corespondent cu obiectul achiziției și certificat de capabilitate tehnică valabil, emis de ANR, din care să rezulte atestarea într-un domeniu corespondent cu obiectul achiziției.
 
Puteți consulta anunțul de participare la licitație în secțiunea „Documente“.

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

De unde va achiziționa ANR bilete de avion spre diferite destinații internaționale (document)

05 Aug 2019 690

Contract atribuit de Autoritatea Navală Română societăţii Smart Mind Solutions din Bucureşti. Ce valoare are. Detalii (document)

26 Jul 2019 506

Crucial Systems & Services, Tryamm Trading Consulting și IOT Solutions & Consulting au bătut palma cu ANR (document)

01 Jun 2019 1303

Proiect inițiat de România „CLEAN WATERS 2019”, în premieră în toată Europa. Ce rezultate au avut controalele

25 May 2019 599

Autoritatea Navală Română cumpără carburant, prin sistemul electronic de carduri (document)

02 Apr 2019 600

IOT Solutions & Consulting şi ANR au semnat. Firma va încasa peste 700.000 de lei. Detalii (document)

15 Jan 2019 1072

Opal Construct şi Marinescu Trading Company Tulcea au semnat cu Autoritatea Navală Română. Iată ce vor livra! (document)

07 Jan 2019 1471

Contractul privind sistemul integrat pentru inspecţia navelor, atribuit de ANR unei firme aflate în insolvenţă (document)

08 Dec 2018 798

Autoritatea Navală Română recrutează. Ce posturi sunt disponibile

14 Nov 2018 801

Două contracte, atribuite prin negociere directă de Autoritatea Navală Română. Despre ce este vorba (documente)

05 Nov 2018 803

Autoritatea Navală Română din Constanţa scoate la concurs mai multe posturi vacante. Ce condiții trebuie îndeplinite

01 Oct 2018 3154

ElectroScoica Mar SRL va livra şalupe Autorităţii Navale Române (document)

28 Sep 2018 1060

Autoritatea Navală Română cumpără calculatoare noi. Cât va scoate din conturi (document)

26 Sep 2018 542

ANR a atribuit un contract firmei Knowledge Design Unit SRL. Ce va face societatea (document)

05 Sep 2018 767

Autoritatea Navală Română face reparaţii la Căpitănia Portului Orşova (document)

30 Aug 2018 606