Autoritatea Navală Română va repara un ponton de acostare (document)

Autoritatea Navală Română intenționează să reabiliteze pontonul plutitor din Portul Bechet. În acest sens, va fi organizată o procedură de achiziție publică pentru atribuirea serviciilor de reparare și întreținere a structurilor plutitoare din Portul Bechet.
 
Data-limită de depunere a ofertelor este 15 octombrie. Conform anunțului de participare, valoarea estimată a contractului este de 8.400 de lei. Criteriul de atribuire a contractului este “prețul cel mai scăzut” al ofertei care corespunde solicitărilor din caietul de sarcini, calculat la valoarea totală a ofertei.
 
Potrivit caietului de sarcini, serviciile constau în operații necesare (manoperă și materiale) pentru revopsirea pontonului. Caracteristicile tehnice ale pontonului sunt: lungimea maximă de 15,13 metri, lățimea maximă de 7,91 metri și un pescaj de 0,80 metri. Înălțimea ar trebui să fie 2,0 metri și o adâncime maximă de 31.15 metri cubi.
 
Lucrările constau în perierea mecanică a punții și a suprastructurii pontonului (pregătirea suportului în vederea aplicării protecțiilor prin vopsire), ștergerea de praf și decaparea suprafețelor metalice, izolarea geamurilor și a ușilor, aplicarea unui strat de grund la puntea și pe toată suprastructura pontonului și aplicarea unui strat de vopsea la puntea și pe toată structura pontonului.
 
Contractantul, pe lângă executarea în bune condiții a contractului, se va ocupa și de furnizarea materialelor necesare pentru vopsire și asigurarea uneltelor, a sculelor și a dispozitivelor pentru efectuarea lucrărilor cuprinse în ofertă.
 
Timpul de execuție este de șapte zile de la data înaintării notei, iar garanția trebuie să fie 24 de luni de la data semnării. Plata se va efectua în maximum 30 de zile de la data emiterii facturii fiscale.
 
Serviciile cuprinse în contractul „Reparație curentă ponton acostare PA 1889” constau în lucrări de reparare și întreținere a structurilor plutitoare care se află în dotarea Căpităniei Zonale din Turnu Severin, județul Mehedinți, și care în prezent sunt în stare de plutire în Portul Bechet.
 
Prestatorul se obligă să execute servicii de reparații curente și întreținere la pontonul de acostare conform cerințelor din caietul de sarcini. Condițiile de participare pe care trebuie să le îndeplinească cei interesați sunt: ofertele se încarcă în catalogul electronic SEAP, iar fiecare operator economic ce depune oferta trebuie să aibă cod CAEN autorizat corespondent cu obiectul achiziției și certificat de capabilitate tehnică valabil, emis de ANR, din care să rezulte atestarea într-un domeniu corespondent cu obiectul achiziției.
 

Puteți consulta anunțul de participare la licitație în secțiunea „Documente“.

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța O firmă din Valu lui Traian execută o lucrare la subsolul clădirii Autorității Navale Române (DOCUMENT)

11 Apr 2024 419

Achiziții Constanța Servicii de consultanță de 150.000 de lei cumpărate de Autoritatea Navală Română (DOCUMENTE)

11 Apr 2024 416

Oficial de la Autoritatea Navală Română despre accidentul de navigație de pe brațul Chilia, Tulcea

10 Apr 2024 639

ANR repară Capitănia Portului Mangalia! Care este valoarea contractului și cine se va ocupa de lucrări

10 Apr 2024 484

Cumpărări directe Constanța Buletine meteorologice (servicii de peste 20.000 de euro), emise pentru Autoritatea Navală Română (DOCUMENT)

17 Mar 2024 568

Licitații Constanța Kasandra Impex SRL va furniza Autorității Navale Române motorină pentru navele Căpităniei Zonale Constanța (DOCUMENT)

11 Mar 2024 610

Autoritatea Navală Română bagă în reparații capitale pontonul din Brăila! Iată cine se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

18 Feb 2024 3626

Cumpărări directe Constanța Nordman Consproiect SRL din Satu Mare a semnat cu Autoritatea Navală Română (DOCUMENT)

13 Feb 2024 765

Licitații Constanța Autoritatea Navală Română achiziționează servicii de suport tehnic sistem Siveco Applications 2020 (DOCUMENT)

07 Feb 2024 664

Licitații Constanța Autoritatea Navală Română achiziționează servicii de suport tehnic sistem Siveco Applications 2020 (DOCUMENT)

06 Feb 2024 679

Amenzi aplicate de polițiști în porturile maritime și fluviale! Ce nereguli au constatat în județul Tulcea

04 Feb 2024 629

Corpul de control al prim-ministrului, control la ANR! Iată ce nereguli au fost găsite. Mai multe vizează nava ALEZZI

03 Jan 2024 1803

LIVE TEXT ANR, conferință de presă pentru încheierea proiectului „Sistem de informare și management al traficului maritim costier RO-VTMIS” (FOTO+VIDEO)

19 Dec 2023 1257

Licitații Constanța Autoritatea Navală Română cumpără motorină și benzină pentru nave (DOCUMENT)

15 Dec 2023 744

Autoritatea Navală Română Doi turiști, din Ploiești surprinși de furtună, pe brațul Sf Gheorghe

20 Nov 2023 611