Va avea 80 de apartamente Autorizaţie de construire pentru blocul de patru etaje al SC North Star Shipping SRL

Pe data de 11 iunie, Primăria Constanţa a emis autorizaţia de construire nr. 1008 pentru SC North Star Shipping SRL. Obiectul autorizaţiei constă în „Construire Imobil P+4 etaje - locuinţe colective - 80 apartamente“, actul fiind valabil până pe data de 11/06/2016. Pe site-ul Primăriei Constanţa, la rubrica „Adresă destinaţie“, se precizează: „Nespecificată (strada) nr. 0, bl. parcela VN 309/2, Constanţa“. Reamintim că North Star Shipping SRL a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 31 ianuarie, și certificatul de urbanism nr. 321 pentru „Construire imobil P+4 etaje- locuinţe colective“.

Din datele Registrului Comerţului

Potrivit Registrului Comerţului consultat la data de 11 iunie 2015, North Star Shipping SRL a fost înregistrată în anul 1995 și are sediul social în municipiul Constanţa, incinta Port Constanţa, dana 44-45. Dovada sediului o face contractul de vânzare-cumpărare nr. 1694 din data 14.06.2011, emis de BNP Orban Steluţa Daniela. Firma are un capital social subscris de 78.870.000 de lei, integral vărsat, compus din 788.700 de părţi sociale. Asociaţi persoane juridice sunt. Alfred C. Toepfer International Netherlands BV, cu sediul social în Olanda, Rotterdam, care deţine 173.514 părţi sociale (22%), Ion Vasile, născut pe 3.06.1965, în Constanţa, cu 197.175 de părţi sociale (25% din capitalul social), și Ghebaur Liviu Şerban, născut pe 30.04.1964, în Constanţa, cu 418.011 părţi sociale (53% din capitalul social).
Persoanele împuternicite sunt: Rodica Vasile -
membru în Consiliul de Administraţie, Liviu Şerban Ghebaur - director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie, Vasile Ion - membru în Consiliul de Administraţie. Activitatea principală a societăţii constă în „activităţi anexe transporturilor“.
 
North Star Shipping SRL este asociat persoană juridică în Minmetal SA și Investiţii și Management Port Constanta SA. Potrivit Registrului Comerţului, de-a lungul anilor, numele lui Liviu Şerban Ghebaur a apărut în societăţile: Dali Studio SRL (radiată, sediu expirat), Dinamic Trading Star SRL (funcţiune), Extim Trading SRL (radiată, sediu expirat), Fertrade SRL (radiată), GMT Intl SRL (radiată), MVL Trans Group SRL (radiată), North Star Shipyard SA (radiată, sediu expirat).

Citeşte şi

Asociat în North Star Shipping SRL şi administrator la Minmetal SA: Afaceristul Liviu Şerban Ghebaur investeşte în imobiliare

Acţiunile la terminalele North Star Shipping şi Minmetal din Portul Constanţa, preluate de ADM

Gigantul american ADM sporește capacitatea de export cu preluarea terminalelor din Portul Constanța


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.