Autorizație de construire pentru o firmă din Pitești care vrea să contruiască o fabrică de parfumuri la Constanța

Primăria Constanța a eliberat pentru Fildas Trading SRL care construiește la Constanţa o fabrică de parfumuri şi produse cosmetice o autorizație de modificare a proiectului în curs de execuție autorizat deja prin autorizația de construire nr. 864/03.06.2019.
Noul documente vizează  "amenajare spațiu existent prin recompartimenări interiorare în vederea amenajării unei fabrici de parfumuri și produse cosmetic, deposit afferent și spații de birouri, inclusive modificare fațade”.
Recent, Fildas Trading SRL, solicitase și de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru proiectul care vizează înfiinţarea unei fabrici de parfum, a primit răspuns de la agenţia de mediu.
Investiţia va fi realizată în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 125.


Fildas Trading SRL, în datele Registrului Comerţului  

Înmatriculată în anul 2008, societatea are sediul social în municipiul Piteşti. Firma provine din schimbarea sediului din alt judeţ. Capitalul social subscris, de 45.400.925 de lei, integral vărsat, este compus din 1.816.037 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 25 de lei. Compania este deţinută de SC Fildas SRL, cu 0,0883% din capitalul social, şi Anca Vlad, cu 99,9117% din capitalul social. Persoane împuternicite ale societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice, sunt: Victor Sobea, Vasile-Ovidiu Benchiş, Dan Maria-Cristina, Sopronyi Pal-Florian, Popescu Mihail, Lungu Dan-Ciprian, Duţu Ion-Nicuşor, Văleanu Claudia-Florina, Marin Gigi-Daniel, Mihai Dragoş, Enache Daniel, Chelu Valentin, Mitroi Aurelian. Societatea are mai multe puncte de lucru înclusiv în municipiul Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.