Autoturism care circula haotic, oprit în trafic de polițiști! Cine se afla la volan și ce măsuri au aplicat oamenii legii

Poliția. Foto: facebook/DGPMBAzi-noapte, în cadrul acțiunilor preventive și de monitorizare a traficului rutier, polițiștii Biroului Rutier Bistrița Năsăud au depistat în trafic și au efectuat semnale de oprire unui autoturism care se deplasa haotic, pe Bulevardul Republicii din Bistrița. 

Potrivit IPJ Bistrița, la volan a fost identificată o femeie, de 43 de ani, din municipiu.

„În momentul în care a fost oprită, aceasta a acroșat, cu autoturismul, bordura de delimitare a spațiului verde.Întrucât manifesta un comportament agresiv, conducătoarea a fost imobilizată și condusă la sediul Poliției. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0, 96 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Totodată, la spital, i-au fost recoltate probe biologice în vederea determinării alcoolemiei“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Bistrița.


În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența alcoolui.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.