Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, găsit la Năvodari

  • Proprietarul autovehiculului este o femeie, cetăţean român, în vârstă de 55 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa.

Acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța – Punctul de Trecere a Frontierei Midia, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost identificat, pe raza localității Năvodari, un autovehicul, înmatriculat în România, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.  

Proprietarul autovehiculului este o femeie, cetăţean român, în vârstă de 55 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa.

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Femeia a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de autorități.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 24.000 de lei, va fi indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.