Bărbatul cu Alzheimer găsit decedat sub Podul de la Butelii, condus pe ultimul drum. Când va avea loc înmormântarea

  • Locotenent – Colonel în rezervă Damian Caprila a trecut la cele veșnice.
  • Bărbatul dispărut în data de 15 decembrie în Constanța, găsit decedat sub Podul de la Butelii, condus joi pe ultimul drum. 


Bărbatul a dispărut  în data de 15 decembrie 2021, în jurul orei 15.30, fiind văzut ultima dată în zona Faleză Nord.







Este vorba despre Damian Căprilă, în vârstă de 63 de ani.



Bărbatul suferea  de Alzheimer și nu vorbea.
 

 
 


Absolvent al Academiei de Inalte Studii Militare, pe parcursul vieţii, a fost apreciat și decorat cu medalii și ordine pentru diferite merite in domeniul ce l-a consacrat.
 
 
Ulterior, ca si profesor de legislatie rutiera, a dat dovada de cele mai bune rezultate cu elevii pe care i-a instruit.
 
 
 
Anunțul a fost făcut de Camelia Caprila.
 

Soț și părinte, cadru militar, profesor, un om de o mare nobleţe sufletească, devotat profesiei si semenilor sai, om de cuvant, luminos și de o rara bunatate si seriozitate, DAMIAN CAPRILA va fi condus joi, 30.12.2021, pe ultimul său drum.
 
 
 
Cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu o vor putea face in cursul zilei de 29.12.2021 (incepand cu ora 16:00), corpul neinsuflețit aflandu-se la Casa Funerara Serb din str Panselutelor, nr. 86, Medgidia.
 
 
Cortegiul funerar va pleca de la Casa Funerara Serb catre biserica centrala Sfantul Petru si Pavel din Medgidia pe data de 30.12.2021, ora 12:00, pentru ca apoi sa fie condus pe ultimul sau drum si inmormantat cu Onoruri Militare la Cimitirul Militar din incinta Cimitirului Ortodox din Medgidia, str. Romana.
 
 
 
Datoram recunoștinta profunda pentru eforturile depuse de cei implicati in cautarea dlui DAMIAN CAPRILA in ultimele zile, familiei, prietenilor, cunostintelor, strainilor cu suflet mare, presei, Sectiei 1 de Politie si tuturor celor pe care nu ii amintim acum insa s-au implicat, chiar si cu gandul sau cu sufletul!
 
 
 
Fii sigur tătuțule, soț și tată deosebit că noi te vom avea în sufletele noastre atăt căt vom trăi!- a scris Camelia Caprila pe Facebook.

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Bărbatul dispărut în cartierul Faleză Nord, care suferea de Alzheimer, găsit decedat sub Podul de la Butelii

28 Dec 2021 15520