UPDATE Bărbatul decedat în accidentul de muncă de la Petromidia, condus pe ultimul drum (GALERIE FOTO+VIDEO)

Bărbatul decedat în accidentul de muncă de la Petromidia este condus pe ultimul drum, marți, 16 mai, în jurul orei 12.00. 

Acesta este depus la Casa mortuară de lângă Biserica mare veche din Năvodari, vis a vis de Biserica catolică. 

UPDATE. ora 12.30

Cortegiul funerar a ajuns la biserica la care va avea loc slujba de înmormântare. Zeci de persoane participă alături de rude la funeralii. 

Reamintim că, sâmbătă, în jurul orei 18.00 pompierii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la Rafinăria Petromidia acolo unde 2 persoane erau căzute într-un bazin.

„La fața locului au fost alertate mai multe forțe din cadrul inspectoratului: două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj CBRN, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim ajutor. De asemenea, au fost alertate și elicopterul SMURD dar și un echipaj din cadrul SAJ Constanța, în total, aproximativ 30 de salvatori. 

Persoanele au fost extrase din bazin inconștiente. S-a aplicat protocolul de resuscitare. Din fericire femeia a ieșit din stop și a fost transportată la spitalul județean. Din nefericire, bărbatul a fost declarat decedat. Acesta nu a răspuns protocolului de resuscitare. - au precizat reprezentanții ISU Dobrogea. 


Potrivit unui comunicat oficial al Rompetrol Rafinare, în cursul zilei de sâmbătă, a avut loc un incident pe platforma Petromidia Năvodari, partea de petrochimie (instalația de polipropilenă - PP).

„Doi angajați ai Rompetrol Rafinare au fost afectați, în cadrul unei manevre uzuale de lucru - prepararea stabilizatorului pentru producția de granule de polimeri. Echipele de intervenție private și publice au fost la fața locului și au depus toate eforturile pentru stabilizarea și salvarea acestora. În prezent, o persoană, care a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, iar pentru a doua persoană a fost declarat decesul“ - au mai menționat reprezentanții Rompetrol Rafinare.  

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bărbatul ucis la Malta, condus astăzi pe ultimul drum la Eforie Sud (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Dec 2022 23984

Cei doi tineri, care au murit în teribilul accident de pe DN2A au fost înmormântați la Năvodari. Plănuiau să se căsătorească

15 Nov 2017 7004

Ştefan Năstase a făcut box în tinereţe Antrenorul Virgil Năstase îşi înmormântează, astăzi, tatăl

20 Sep 2014 2185

Femeia ucisă pe trecerea de pietoni este înmormântată astăzi

04 Jan 2014 2619