Biochem SRL, deținută de Bogdan Chimișliu, s-a asociat cu o firmă din Polonia pentru deschiderea unei noi societăți

  • Fondatori sunt Biochem - S.R.L., cu sediul social în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa și Proagri International Spolka Z Ograniczona Odpowiedzialnoscia, cu sediul social în Polonia
 
În Monitorul Oficial al României a fost înregistrată autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea firmei Proagri Crop Protection Romania - S.R.L..
 
Sediul social a fost stabilit în Bucureşti, sectorul 2, strada Armand Călinescu nr. 26, parter, birou 1. Domeniul principal de activitate: este reprezentat de Comerţ cu ridicata nespecializat, iar capitalul social este de1.500.000 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 150.000 a 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 75.000 lei, valoare participare străină totală lei: 75.000 lei.
 
Fondatori sunt Biochem - S.R.L., cu sediul social în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa; Proagri International Spolka Z Ograniczona Odpowiedzialnoscia, cu sediul social în Polonia, judeţulul Mazowieckie; Mazurkiewicz Michal Marian, cu domiciliul în Polonia, Varşovia; Proagri Spolka Z Ograniczona Odpowiedzialnoscia, cu sediul social în Polonia, judeţulul Dolnoslaskie.
 
Administratori sunt Chimişliu Bogdan-Ștefănel, cu domiciliul în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa și Mazurkiewicz Michal Marian, cu domiciliul în Polonia, Varşovia.
 

Despre Biochem SRL

 
Firma are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 158, fiind înființată în anul 1991. Asociați în firmă, cu cote egale, sunt Bogdan Ștefănel Chimișliu și Virginia Chimișliu. Omul de afaceri Bogdan Ștefănel Chimișliu este administratorul societății. În anul 2021, firma a raportat 97 de salariați, o cifră de afaceri de 168.981.419 lei și un profit de 7.637.799 lei. Totodată, firma a încheiat 79 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.267.782,81 lei, cele mai multe cu Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian. Are puncte de lucru în Călugăreni, județul Bacău, pe strada Tulcei, localitatea Ovidiu, județul Constanța, în localitatea Becicherecu Mic, județul Timiș, în localitatea Drăgălina, județul Călărași, în localitatea Podari, județul Dolj și pe strada Constanței din Medgidia, județul Constanța.
 
Bogdan-Ștefănel Chimişliu mai apare în firmele Doctor Bio SRL, BVC Solar Parc Energy SRL, Biochem Organics SRL, Biochem Farming Constanț SRL, Biochem SRL, Biochem Ferma Moldova SRL, Concret SRL și Chimișliu Bogdan Ștefănel Întreprindere Individuală.
 
Bogdan Chimișliu este unul dintre cei mai bogați români, fiind ani la rând în topul afaceriștilor din România. Virginia şi Ştefănel Bogdan Chimişliu deţin, din 1991, compania Biochem. Încă de la înființare, în anul 1991, compania a continuat să crească, ajungând la un rulaj aproximativ de 27,8 milioane de euro și un profit de circa 4,2 milioane de euro. În primăvara anului trecut, ca parte a strategiei de dezvoltare, acționarii au decis să investească într-un siloz cu o capacitate de 44.000 de tone pentru stocarea cerealelor, în localitatea Dragalina din județul Călărași, se arată în ediția din 2015 a revistei Capital, ce prezintă cei mai bogați 300 de români, Ștefănel Bogdan Chimișliu aflându-se pe locul 229.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Milionarul Bogdan Chimișliu de la Biochem și-a deschis o nouă firmă la Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Bogdan Chimișliu de la Biochem SRL a adoptat noi modificări în societate

24 Feb 2024 776

Modificări într-una dintre firmele de la Constanța ale milionarului Bogdan Chimișliu

27 Jun 2022 1772

Milionarul Bogdan Chimișliu de la Biochem și-a deschis o nouă firmă la Constanța

18 May 2022 4448

Schimbări importante în Biochem Organics SRL! Printre asociați, unul dintre cei mai bogaţi români

10 Sep 2021 4006

Debitor şi creditor Bogdan Chimişliu, afacerist de Top 300 din Constanţa, a băgat crama de la Mihai Viteazu în insolvenţă

17 Nov 2015 9085

Familia Chimișliu a mărit capitalul social al Biochem SRL din profitul pe trei ani

15 Nov 2015 7686