O nouă investiţie în Constanţa Bloc cu 36 de apartamente, pe strada Sălciilor

Blocurile răsar în municipiul Constanţa mai des decât ciupercile după ploaie, fie că este vorba de vile sau clădiri cu mai multe etaje, fie că e vorba de spaţii comerciale sau parcări.
 
La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost depus memoriul proiectului „Construire imobil S+P+4+8 etaje - locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter“, care urmează a fi realizat pe strada Sălciilor nr. 36, la intersecţia cu Şoseaua Mangaliei nr. 98 - 100. Beneficiarii viitorului bloc sunt Bittar Ahmad şi Emel.
 
Terenul de 1.042,16 mp aparţine beneficiarilor şi este rezultat din alipirea a patru loturi, aflate în proprietatea beneficiarilor, în baza contractelor de vânzare-cumpărare nr. 1935/19.06.2007, nr. 1936/19.06.2007, nr. 1230/23.04.2007 şi nr. 2668/4.07.2007. Destinaţia terenului, stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului aprobate, confirmată prin Certificatul de urbanism nr. 161/15.01.2015, emis de Primăria Constanţa, este de locuire colectivă şi spaţii comerciale la parter, circulaţii auro şi pietonale, locuri de parcare la sol şi spaţii de plantare, iar folosirea sa actuală este cea de teren liber. Viitorul bloc va avea regim de înălţime S+P+4+8 etaje. La subsol vor fi amenajate 17 „locuri adăpost apărare civilă şi spaţiu tehnic“. La parter vor fi amenajate 23 de locuri de parcare, hol acces imobil, spaţiu comercial spaţiu birou, depozitare, oficiu, terasă. La etajele I - IV sunt dispuse câte cinci apartamente pe nivel, fiecare cu o suprafaţă de 100 mp. La etajele V - VIII vor fi amplasate câte patru apartamente pe nivel, fiecare de 100 mp. În total, în imobil vor fi 36 de apartamente. Blocul va avea acces auto din strada Sălciilor şi alei pietonale din aceeaşi stradă şi din şoseaua Mangaliei. Strada Sălciilor are o lăţime de şapte metri, cu câte o bandă de circulaţie pe sens.

Afacerile

Potrivit Registrului Comerţului, Bittar Ahmad este asociat în Agro SMB Company International SRL şi Alma Trade & Tours SRL (radiată). Bittar Emel a fost asociat în societatea radiată Alma Trade & Tours SRL (radiată).

AGRO SMB COMPANY INTERNATIONAL SRL a fost înfiinţată în anul 1994 li are sediul social în municipiul Constanţa, strada Tudor Vladimirescu. Capital social subscris al firmei este de 2.070 lei, integral vărsat, compus din
207 părţi sociale, valoarea uneai fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Bittar Ahmad, născut în
27.12.1964, în Talkalakh, Siria. Activitatea societăţii se referă la „comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare“.
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.