Blocul ridicat de Dakonis vizavi de Centrul de Scafandri intră la vot în şedinţa de Consiliu Local Municipal (documente)


Comisia nr. 2 de urbanism, lucrări publice, protecţia mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură a avizat ieri mai multe proiecte care urmează să intre la vot în plenul Consiliului Local Municipal în şedinţa din această lună.
 
Printre proiecte se află şi Planul Urbanistic de Detaliu privind construire imobil locuire colectivă cu spaţiu comercial la parter, bulevardul 1 Mai nr. 44, investitor SC Dakonis Imobiliar SRL (vezi secţiunea Documente).
 
Potrivit proiectului de hotărâre, care poate fi studiat în secţiunea Documente, Planul urbanistic de detaliu pentru terenul situat în bd. 1 Mai nr. 44 se aplică exclusiv în vederea autorizării lucrărilor de construire a unui imobil cu regim de înălţime 2S+P+8E şi cu funcţiunea de locuire colectivă cu spaţiu comercial la parter care respectă cumulativ toate reglementările.
 
Terenul care a iniţiat PUD-ul, situat în bd. 1 Mai nr. 44, în suprafaţă de 992 mp (potrivit actelor de proprietate şi măsurătorilor cadastrale), identificat cu nr. cadastral 246075, înscris în cartea funciară a UAT Constanţa, este proprietatea lui Ilyus-Edward Nedelcu şi a Adinei-Lucia Nedelcu conform actului de alipire autentificat  sub nr. 2588/27.10.2016 la Biroul individual notarial Bratu Daniel Dumitru. Terenul identificat cu nr. cadastral 246175 face obiectul contractului de asociere în participaţiune autentificat sub nr. 1563/10.07.2017 la Biroul individual notarial Bratu Daniel Dumitru.
Valabilitatea planului urbanistic de detaliu precizat la art. 1 este de doi ani de la data aprobării prezentei, cu posibilitatea prelungirii cu încă doi ani la solicitarea investitorului.
Consilierii locali municipali ai PNL Mihaela Andrei şi Florin Gavrilă nu au votat acest PUD.
Facem menţiunea că voturile din comisiile de specialitate au caracter consultativ.
 

Dakonis Imobiliar SRL, în datele Registrului Comerţului


Înfiinţată în anul 2011, Dakonis Imobiliar SRL are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 5.700 lei, integral vărsat, este compus din 570 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Paşata Adam, cu 40% din capitalul social, Paşata Cociu, cu 30% din capitalul social, şi Paşa Nicoleta, cu 30% din capitalul social. Administratorul firmei care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară este Paşata Cociu.

În anul fiscal 2016, societatea cu niciun salariat a raportat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 100 de lei. De asemenea, în anul 2017, firma cu un singur salariat a înregistrat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 18.882 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 2 salariaţi, un profit de 2.109.735 lei şi o cifră de afaceri de 2.263.349 lei.
 

Citeşte şi:

A fost modificat capitalul social al firmei Dakonis Imobiliar

Dakonis Imobiliar SRL, în aşteptarea avizului arhitectului-şef privind un imobil de opt etaje situat vizavi de Centrul de Scafandri (document)



Bloc de opt etaje, vizavi de Centrul de Scafandri Consultare cu privire la investiţia societăţii Dakonis Imobiliar

Imobilul de opt etaje pe care Dakonis Imobiliar SRL îl va ridica lângă Centrul de Scafandri din Constanţa, în atenţia Comisiei tehnice de urbanism (galerie foto)

Dakonis Imobiliar SRL a solicitat certificat de urbanism Bloc de opt etaje lângă Liceul „C.A. Rosetti“ şi Grădiniţa 42, vizavi de Centrul de Scafandri (document)

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dakonis Imobiliar SRL, în aşteptarea avizului arhitectului-şef privind un imobil de opt etaje situat vizavi de Centrul de Scafandri (document)

03 Dec 2019 2821

Bloc de opt etaje, vizavi de Centrul de Scafandri Consultare cu privire la investiţia societăţii Dakonis Imobiliar

08 Nov 2019 3918

Dakonis Imobiliar a solicitat acord pentru consultarea publică a PUD-ului privind un imobil pe bulevardul 1 Mai Constanţa (document)

23 May 2019 2273

Cum va arăta blocul de opt etaje ridicat de Dakonis Imobiliar SRL lângă grădiniţa nr. 42 din Constanţa, vizavi de Centrul de Scafandri (document)

12 Mar 2019 3269